Haberler
Güncelleme:

Fenomen Bahar Candan'ı Uludağ tatilinde erkek arkadaşının darbettiği ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Bahar Candan, Uludağ'da katıldığı partide bir erkeğin saldırısına uğramıştı. Saldırganın Bahar Candan'ın erkek arkadaşı Murat D. olduğu ortaya çıktı. Candan'ın yüzüne cep telefonuyla vuran sevgilisi gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği adliyede adli kontrolle serbest bırakıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

YOK ARTIK:

Fenomen mi? Ne fenomeni? Türkçe''yi katletme fenomeni mi? Rüküşlük fenomeni mi? Amaçsız yaşama fenomeni mi? Yoksa gösteriş fenomeni mi? Bırakın bu işleri. Topluma zerre kadar faydası olmayan tipler bunlar. Sevgilisi dövmüşmüş. Bu kızla sevgili olan adamı merak bile etmiyorum şahsen.

31
1
yanıtYanıtla
ebru:

tipe bak ya

21
1
yanıtYanıtla
Papağan hatun:

Sonunda arkadaşınıda çileden çıkarmış

17
1
yanıtYanıtla
4 kızçocuğu babası bir niğdeli:

ALLAH KIZ EVLADIMIZI EVİMİZDEN BEYAZ DUVAĞIYLA, NAMUSUYLA İYİ VE GÜZEL AHLAKLI DAMATLARA EŞ OLARAK GİTMEYİ NASİP ETSİN. AMİN.

15
3
yanıtYanıtla
izmir güzeli sarı şeker ahu - karşıyaka:

haha. enayimi genç kızlar tek adama gitsin kölelik yapsın? 2021 yılındayız erkek arkadaşlar edinir, çatır çatır gezip eğleniriz, hadi hadi hadiiii

yanıt3
yanıt12
GESTAPO:

Mervegillerden eve gelebilirse evleneceği bir keriz mutlaka çıkar. (lafım merveyle arkadaş olanlara)diğerleri alınmasın.

yanıt3
yanıt0
BİRİ BENİ BİLGİLENDİRSİN:

darp keyfi aşkolar diye story atmış mı?

15
1
yanıtYanıtla
asiye:

bu kızın anası babası nasıl izin veriyor bu ünlülere? elin erkeğiyle aynı odalarda tatil? ateşle barut. haram bu. yazık. Allah ıslah etsin.

14
0
yanıtYanıtla
Delilik:

Mervelerle tatile gidiyorum demiştir belki :)

yanıt3
yanıt0
3XY1:

Sen kimsin kiimssin sen nesin necisin Yurttaş mısın Tüketen misin ne üretirsin sosyal faydan var mı vergi veriyor musun.Bu yaşantı bu felsefe hangi emeğin sonucu para nerden ve nasıl bu kadar rahat kazanılıyor ve bu kadar kolay tüketiliyorsa elde etmek kolay o zaman.

9
1
yanıtYanıtla
belli:

yalan dolan ya gündem olmak için anlaşmışlar belli

8
1
yanıtYanıtla
Aycan:

Rahmetli Nur Yerlitaş bunları zamanında çok şımartmıştı. Halen bundan nemalanıp saçma sapan haberlerle gündeme gelme çabaları görüntü kirliliği yaratıyor. . .

8
1
yanıtYanıtla
Bahar:

Şimdi bu habere göre erkek suçlu. Bu kadını tanıyan kimse yanındaki erkeğe suç bulamaz. . Haberi bilmeye gerek yok direkt suçlu kendisi bana göre

4
4
yanıtYanıtla
gül:

Burada tabiki suçlu şiddeti yapandır. Eğer çok sinirleniyorsa , sevmiyorsa , kadın çok iticiyse o kadını hayatına ya almaz yada hayatından çıkarır. Sonra sen sağ ben selamet demelidir. Kimsenin canı kimsenin elinde değildir. Kendinize gelin yahu. . . .

yanıt7
yanıt0
bu kizcagizin ciddi psikolojik sorunlari var:

bakislari normal degil. agzini acis sekli normal degil. vücut dili normal degil. yasam tarzi saniyorum bu sacma seyleri sergilemek. yazik, cok yazik. sadece bu tür haberlerle gündemde kalmak icin bu kadar enerji sarf etmek cok yazik. anne babasi uyuyor saniyorum bunun. görmüyorlar mi, ''ne yapiyorsun sen, nedir bu hal'' demiyorlar mi?

4
0
yanıtYanıtla
Serhat:

Hanı saldıran kişiyi hiç tanımıyorlardı erkek arkadaşını tanıyamamış :)) reklama gel.

4
0
yanıtYanıtla
Ariza:

Adam da niye kıskanıyorsunki bunu. Çok saçma. Zaten ne olduğunu herkes biliyor.

3
0
yanıtYanıtla
Hii:

Utanmak lazım insanın yediği içtiği giydiği herşey alani olurmu yahu????

1
0
yanıtYanıtla
Tarkan:

Sahibi bir türlü bulunamadı

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title