Haberler

Fenerbahçeli Webo, Milli Maçta Sakatlandı

Güncelleme:

Kamerunlu Pierre Webo, Makedonya ile oynanan özel maçta röveşatayla harika bir gol kaydetti, ardından kolunun üzerine düşerek sakatlandı.

Fenerbahçe'nin Kamerunlu yıldızı Pierre Webo, hazırlık maçında sakatlandı. Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Kamerun Milli Takımı'nın, Makedonya ile yaptığı özel maçta harika bir gole imza atan 32 yaşındaki forvet, maçı tamamlayamadı.

RÖVEŞATADAN SONRA SAKATLANDI

Avusturya'nın Kufstein kentinde oynanan karşılaşmanın 52. dakikasında Afrika temsilcisi Webo'nun golüyle öne geçti. Ceza sahası içinde harika bir röveşataya imza atan oyuncu bu pozisyonun ardından kolunun üzerine düştü. Sakatlanan oyuncu teknik direktör Volker Finke tarafından oyundan alındı.

DURUMU NET DEĞİL

Kamerun mücadeleyi 2-0 mağlup ederken, Webo'nun durumunun yaklaşan Dünya Kupası öncesinde Afrika Aslanları'nda endişe yarattığı belirtildi. Oyuncunun kesin durumunun yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağı ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Pierre Webo Fenerbahçe Makedonya Kamerun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title