Haberler

    Fenerbahçeli Taraftarların, Başkan Ali Koç'a Güveni Tam

    Güncelleme:

    Spor Toto Süper Ligde bu sezona iyi bir başlangıç yapamayan Fenerbahçe'de taraftarların başkan Ali Koç'a desteği artarak sürüyor.

    Sarı-lacivertli taraftarlar, Ali Koç'un kulüp başkanlığına gelmesinin ardından takımlarına olan desteğini her geçen gün artırdı. Ligin 6. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, bu sezon hem Passolig Kart sayısında hem de seyirci ortalamasında önemli bir artış gerçekleştirdi. Geçen sezon sonunda 698 bin 584 olan Fenerbahçe Passolig Kart sayısı yüzde 7 oranında artışla bu sezon 748 bin 758'e ulaştı.

    ALİ KOÇ GELDİ TARAFTAR ARTTI

    Ali Koç'un başkanlığının ardından hızla artan Passolig Kart başvuruları ile birlikte sarı-lacivertli ekibin seyirci ortalaması da yükseldi. 2017-2018 futbol sezonunda 29 bin 35 olan seyirci ortalaması, Kadıköy'deki ilk 2 iç saha maçında 36 bin 655'e çıktı. Fenerbahçe, 2015-2016'da 24 bin 958 seyirci ortalaması yakalarken, bir sonraki sezon bu oran 16 bin 405'e düştü. Geçen sezon tekrar toparlanan ve ortalamayı 29 bin 35'e çıkaran sarı-lacivertli kulüp, Ali Koç'un başkanlığında bu sezon ligdeki ilk iki maçta oranı 36 bin 655'e kadar çıkardı.

    BEŞİKTAŞ'IN SEYİRCİ SAYISI GERİLEDİ

    Vodafone Park'ın hizmete girmesiyle önemli bir seyirci ortalaması yakalayan Beşiktaş'ın son 2 sezondaki düşüşü sürdü. Passolig Kart sayısında 674 bin 694 ile 3. sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, şampiyon olduğu 2016-2017 sezonunda 30 bin 446 seyirci ortalamasıyla oynarken, geçen sezon bu oranın 29 bin 562'e düşmesine engel olamadı. Beşiktaş, bu sezon evinde yaptığı 3 lig maçında ise 27 bin 879 ortalama yakaladı.

    SÜPER LİGDE SEYİRCİ ORTALAMASI YÜKSELİYOR

    Süper Ligde bu sezonki seyirci ortalamasında da yükseliş gözlendi. 2016-2017 sezonunda 8 bin 940 olan seyirci ortalaması geçen sezon yüzde 43 oranında artışla 12 bin 822'ye yükselmişti. Bu sezonun ilk 5 haftasına bakıldığında lig maçlarını 650 bine yakın taraftar tribünlerde izledi. Böylece sezonun ilk 5 haftasında 14 bin 338 seyirci ortalamasıyla oran 2017-2018'e göre yüzde 11 artış gösterdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Beşiktaş Ali Koç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (17)

    esesli:

    alı koç futboldan anlamıyor aslında iş adamı bıle olamaz dedesının sayesınde burada holdınki yönetecek kapasıte bıle yok sıfır

    4
    6
    yanıtYanıtla
    fenerlihalit:

    bekleyin yarin bir yenilsin fenerbahce bakalim taraftar ne sloganlar atacak ??? yönetim istifa diyecekler :))) bence haklilarda

    4
    4
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    NE DİYECEK İDİK ! ALİ GOÇ İSTİFA MI . . . . . ? HER GECENİN BİR GÜNDÜZÜ HER YOKUŞUN BİR İNİŞİ MUTLAK VAR DUR :

    4
    3
    yanıtYanıtla
    ADANALI:

    ALİ BAŞKAN SANA OLAN İNANCIMIZINDA BİR SINIRI VAR HABERİN OLA

    7
    0
    yanıtYanıtla
    kazım kartal:

    ALİ KOÇ UN Kiredisi tükenmek üzere bu antrönörle devam ederse başı çok ağrır. bir avrupadan elenir iki ligde ilk üçe dahi giremez sıradan bir anadolu takımı olur üç.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Arda turan:

    adamlar içten içe pişmanlar aziz yıldırımı gönderdiklerine. . .

    5
    0
    yanıtYanıtla
    HIRBO:

    ALI KUZU BAŞGAN FENEVBAZE ŞAMPUAN

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Ttt:

    Güldürmeyin beşşktaş 7 atack

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Kroniker:

    Şikebahçe hakemlerle ancak Anadolu takımlarını yener.

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Komtere:

    Basketbolu da bitir tam olsun

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title