Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar, Ersun Yanal İçin Samandıra'da Toplandı

Güncelleme:

Fenerbahçeli taraftarlar, Ersun Yanal için Samandıra'da toplandı. Sosyal medyada #SamandıradaYanalım etiketi ile örgütlenen sarı-lacivertli taraftarlar soğuk ve yağmurlu havaya rağmen akşam saatlerinde Samandıra Can Bartu Tesislerinin önünde toplandı.

Yaklaşık 50-60 kişilik bir grup, Ersun Yanal için tezahüratlarda bulunurken, tecrübeli teknik adamı takımın başında görmek istediklerini dile getirdiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Samandıra Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

KÖFTECİ SELAHATTİN:

ERSUN YANAL KAMPA KADIN GETİRDİĞİ İÇİN KOVULMAMIŞ MIYDI ? Üç beş soytarının ersun takımın başına geçsin dediği için sosyal medya üzerinden taraftarlar yönlendiriliyor

10
1
yanıtYanıtla
KÖFTECİ SELAHATTİN:

Çare ERSUN YANAL değil. Bu kadronun başına MORİNYO YU getirsen bişey yapamaz. Ayrıca ersun yanal''ı başta volkan demirel olmak üzere bir çok futbolcu kampa kadın getiriyor diye aziz başkana şikayet ettiklerini çok çabuk unutmuşa benziyorsunuz

9
0
yanıtYanıtla
Trabzonspor 61:

KUPAMIZI İS-Tİ-YO-RUZ..Olay budur..

2
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

TAM BİR RUM TAKIMI, KENDİ İÇİNDE DAHİ BİZANS OYUNLARI DÖNÜYOR. ERSUN GELSE NE OLACAK 2 MAÇ KAYBEDERSİNİZ ERSUN GİTSİN DİYE GÖSTERİ YAPAR YADA KOÇUNUZDA TAMAM ALANA KADAR STADI BOŞALTMAZSINIZ.

4
2
yanıtYanıtla
fb aziz cumhuriyeti:

ersun kim allah askına korkağın teki trabzonda takimi cehennemin icinde birakip arkasına bile bakmadan kacan onun aksine wolkanin koca bir dag gibi cehennemin icinde dik durduğunu ne çabuk unuttunuz.

6
0
yanıtYanıtla
KARADENİZLİLER:

ERSUN FENER EL ELE HAYDİ FENER KÜMEYE

3
3
yanıtYanıtla
arif:

takımın başına RIDVAN neden getirilmiyor

2
3
yanıtYanıtla
:

WERNER LORANT GELMELİDİR . ÇÜNKÜ 6-0 YENDİK .

4
0
yanıtYanıtla
UA GS:

TÜP TE KULLANMIYORUM MALUM KANALLARIDA İZLEMİYORUM BOYKOT??? KARŞI TAKIMIN SPONSORU KİMLERSE ARTIK O FİRMALARLADA İŞİM OLMAYACAK???

1
2
yanıtYanıtla
Fanatik FB Lİ:

Yahu arkadaş bunu hala anlamadılar bu kadro yapısıyla kulübün başına kim gelirse gelsin hiç bir şey olmaz takımda ruh yok oyuncu yok takım yeniden yapılanması gerekiyor en baştan beri

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title