Haberler

Fenerbahçeli Soldado, Comolli'nin Telefonunu Alarak Yere Fırlattı: Sen Kimi Satıyorsun

Güncelleme:

Fenerbahçeli Soldado, kendisini satmak için Arap takımlarıyla görüşen Sportif Direktör Comolli'nin elinden telefonu alarak yere fırlattı: Sen kimsin ki benden habersiz beni satıyorsun. Ben mal mıyım?

Uzun süredir kadro dışında kalan Roberto Soldado'daki sorun ortaya çıktı. Bundan kısa süre önce bir Suudi Arabistan ekibi, 33 yaşındaki forvet için Fenerbahçe'ye teklif yaptı. Sportif Direktör Comolli, bu gelişme üzerine İspanyol oyuncuyu odasına çağırdı. Bu sırada telefonla konuşan Comolli karşı taraftan izin istedi ve Soldado'ya, "Bak şu anda senin için Suudilerle görüşüyorum. Kulübe çok iyi bonservis veriyorlar. Ben anlaştım. Al telefonu, sen de kendin için istediğin maaşı söyle" dedi. Tecrübeli yıldız bunun üzerine çılgına döndü.

"SEN KİMSİN Kİ BENİ SATIYORSUN?"

Soldado, telefonu Comolli'nin elinden aldı ve duvara fırlattı. Ardından, "Sen kimsin ki benden habersiz beni satıyorsun. Ben mal mıyım!" diyerek odadan çıktı. Sportif Direktör Comolli neye uğradığını şaşırdı. Soldado, koridorlarda söylene söylene yoluna devam etti. Bu gerginliğin ardından İspanyol forvet bir daha formasını giyemedi ve ipler gerildi. UEFA'nın getirdiği mali kriterler sebebiyle Josef de Souza ve Giuliano gibi isimleri satan Sarı Kanarya'da Soldado bunu reddetti. 33 yaşındaki futbolcu, kariyerine Suudi Arabistan'da devam etmeyi istemedi.

HEP SAKAT OLDUĞU SÖYLENDİ

Kavganın ardından Soldado'yla ilgili sürekli şekilde "Sakat" olduğu söylendi, ya da maç eksiği gibi mazeretler sunuldu. Ancak her şeyin arkasında Suudi Arabistan'a gitmek istememesi ve Comolli'ye karşı sergilediği tavır vardı. Fenerbahçe, onu mukavelesinin son senesinde iyi bir paraya elden çıkarmayı denedi ama başaramadı. Roberto Soldado konusu şu anda kulüp içinde bile konuşulmuyor. Herkes gelişmelerden haberdar. Ocak ayındaki ara transfer döneminde de Soldado'nun başka bir takıma gitmesi beklenmiyor. Sezonu F.Bahçe'de tamamlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Cep Telefonu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

Arda:

Yiyin birbirinizi . En güzel gününüz böyle olsun

20
15
yanıtYanıtla
Oğulcan zEngin:

Helal kanka. . Aynen devaM. .

yanıt9
yanıt6
izzet demir:

Soldado varken Frey''i seçmek ve oynatmak, BMW''si varken Şahin''e binmek gibi bir şey. Saçmalık. Adam dünya kadar para alıyor, üstelik takımdaki en iyi forvet. Ancak, oynatılmıyor.

23
7
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Hahahaha dahada beter olun tescilli kuş beyinli hırsızlar hepiniz malsınız sadece saldado değil:))

10
19
yanıtYanıtla
Adanalı:

Kömürün torbası 50 tl adana toplu taşıma 3 tl benzin 6.93 LPG 3.67 ekmek 1.5 domates 10 tl okul servis ucreti 180 tl simit 2 tl sayın soldado bu ülkeden kacamıyoruz cunku türküz kimse İstemez yerinde olsam giderdim adana dan saygılar

18
4
yanıtYanıtla
Aydınfb:

Kesinlikle mal değilsin ama sana o paralar ile kontrat yapanlar mal olabilir,aceba neden o kadar para verdiler,insan sorgulamadan duramıyor.

17
3
yanıtYanıtla
gercekler-aci dir:

soldado cok hakli cocu ve ali koc herkesi alinip satilan mal zannetmis yahudi zihniyeti bunlarin dini imani para- bu arada fenerliyim

6
11
yanıtYanıtla
KİBAR FEYZO:

''''Biz malmıyah ta satılah başlık parası yok'''' :) hey gidi feyzo :)

14
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınyasin öz:

ispanyadan iyi forvet çıkmaz. . . bu adam zaten üstüste kaç maç oynadıki. . gelen sporcular nasıl kontrollerden geçeciliyor anlamak imkansız

12
3
yanıtYanıtla
BİLİRKİŞİ:

kurtlar vadisi bölüm 1

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title