Haberler

Fenerbahçeli Serkan Haziranda Trabzon'da

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Samsunsporlu Adnan ile Fenerbahçeli Serkan Balcı'nın, Transfer Döneminin Başlayacağı 11 Hazirandan Sonra Sözleşme İmzalayacaklarını Açıkladı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Samsunsporlu Adnan ile Fenerbahçeli Serkan Balcı'nın, transfer döneminin başlayacağı 11 hazirandan sonra sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.

Nuri Albayrak, ilk olarak Adnan ile anlaştıklarını belirterek, “Serkan ile de her konuda anlaştık. Herhangi bir sorunumuz yok. Bu 2 futbolcu 11 hazirandan sonra Trabzon'da resmi sözleşme imzalayacaklar ve Trabzonspor forması giyecekler” dedi.

Transferde şu ana dek hiçbir oyuncularına bir talep gelmediğini ifade eden Albayrak, “Kulübe bu konuda gelen resmi bir teklif yok. Kaldı ki bu yıl hiçbir oyuncumuzu bırakmayacağız. Hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyoruz. Kadromuza yapacağımız takviyelerle de hedefine koşan bir Trabzonspor olacak” diye konuştu.

YABANCI OYUNCU KONUSU

Albayrak, yabancı oyuncu transferinin serbest bırakılması konusunda kulüpler birliğinin aldığı kararla ile ilgili ise “Toplantıda kulüpler yabancı sayısının serbest bırakılmasını istediler. Bu konuda da Futbol Federasyonu bir karar verecek. Biz kendine güveni olan, futbolcular yetiştiren bir kulübüz. Yabancı sayısı serbest bırakılsa da fark etmez, bırakılmasa da fark etmez. Tüm takımın yabancı olma hakkı olsa da biz yine yerli oyuncular oynatırız” dedi.

"İNTERTOTO'YU CİDDİYE ALIYORUZ"

Nuri Albayrak, Intertoto Kupası'nı çok ciddiye aldıklarını ve bu kupada rakiplerini geçip UEFA Kupası'na katılmak istediklerini belirterek, şöyle devam etti:

“İntertoto Kupası'na bu sezon 2. turda katılacağız. 2 ve 3. turları geçmemiz halinde de UEFA Kupası'na katılma hakkı elde edeceğiz. İntertoto Kupası'nda güçlü olmalarına karşın eleyebileceğimiz rakiplerle oynayacağız. Ancak futbol bu, hiçbir takımı küçümsemiyoruz. Kıbrıs Rum Kesimi takımlarıyla daha önce yaptığımız maçları unutmadık. İntertoto Kupası'nı önemsiyoruz ve ciddiye alıyoruz. Buna göre de hazırlanacağız.”

Albayrak, kaleci transferi konusunda netlik olmadığını belirterek, “Tolga da iyi bir kaleci. Onunla da devam edebiliriz” dedi.

Trabzonspor Başkanı Albayrak, bu akşam teknik direktör Ziya Doğan ile transfer komitesi üyelerinin katılacağı bir toplantı yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title