Haberler

    Fenerbahçeli Samatta, Fazıl Say'ı çıldırttı

    Güncelleme:

    Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

    Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Zirve yarışı veren iki takım arasında oynanan maç büyük heyecana neden oldu.

    Fenerbahçe, baskılı başladığı maçta Yunan futbolcusu Pelkas'ın 76. dakikada attığı golle bir sıfır öne geçti. Mücadeleye iyi başlayan sarı lacivertliler, baskılı oyununu 90 dakikaya yayarken maçın son anlarında heyecan dolu dakikalar yaşandı.

    Karşılaşmanın 90. dakikasında Fenerbahçe Tanzanyalı forveti Samatta ile gole çok yaklaştı. Müsait bir pozisyonda topu dışarı atan Samatta derbiyi evinde takip eden Fazıl Say'ı çileden çıkardı!

    Kaçan golle birlikte sinirlerine hakim olamayan Say, yerinden fırladı ve eline aldığı yastıkla sağa sola vurmaya başladı.

    O anları ünlü piyanistin eşi Ece Dağıstan Say 'Taşkın aşkım' mesajıyla yayınladı. Sosyal medyada büyük ilgi gören görüntüler kısa sürede binlerce kullanıcıya ulaştı.

    Sakinliğiyle bilinen Say'ı görenler 'Samatta, Fazıl Say'ı çıldırttı' yorumunda bulundu.

    İşte Fazıl Say'ın videosuna gelen bazı mesajları...

    Videonun sesini duymak isterdim.

    Ha ha ha bizim evde de aynısı yaşanıyor.

    Doğrusu, gözlerim açıldı . Gördüklerim karşısında şaşa kaldım.

    Anlık ben!

    Fazıl hocam kendini maça çok kaptırmış

    Samatta, Fazıl Say'ı bile çıldırttı.

    Tüm sezonun özeti gibi, her maç böyleyiz!

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Trabzonspor Fenerbahçe Fazıl Say Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title