Haberler

Fenerbahçeli Milli Kaleci Volkan Demirel: "Herkes Fenerbahçe Bayrağını Assın"

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, D-Smart ekranlarında, Euro Futbol kanalında yayınlanan Fenerbahçe-Standard Liege maçı öncesinde Doğan Haber Ajansı'ndan Uğur Demirkırdı'ya açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, D-Smart ekranlarında, Euro Futbol kanalında yayınlanan Fenerbahçe-Standard Liege maçı öncesinde Doğan Haber Ajansı'ndan Uğur Demirkırdı'ya açıklamalarda bulundu. Tecrübeli kaleci Volkan Demirel yaptığı açıklamada, "Herkes Fenerbahçe bayrağını assın" dedi.

Maç öncesinde yaptığı açıklamada kendisinden sonraki 3 kalecinin de Fenerbahçe kalesini koruyabilecek yetenekte olduğunu belirten Milli kaleci Volkan Demirel, "Fenerbahçe kalesi ben olsam da, olmasam da her zaman emin ellerde. Çünkü arkamdan gelen 3 tane çok yetenekli arkadaşım, kardeşim var. Ben hepsinin şans verildiği takdirde Fenerbahçe kalesini koruyacağını, en iyi şekilde kendilerini göstereceklerine inanıyorum. Tabii ki bu hazırlık maçı veya bir iki maçla olacak işler değil. Bizde bu yollardan geçtik. Bir kalecinin üzerine ne kadar çok direnirsen o kadar iyi kaleci olur. Örnek olarakta kendimi verebilirim. Bende zamanında çok hatalar yaptım. Bende zamanında çok goller yedim. Ama bunların hepsi kalecilik yolunda ilerleme anlamındadır. Hiç kimse anadan doğma kaleci olmaz. Onun için şans verildiği takdirde, uzun vade de hepsi Fenerbahçe'nin kalesini rahatlıkla koruyabilir" dedi.

Demirel, şike iddialarıyla ilgili olarak zor bir dönemden geçtiklerini ve buna rağmen dik durmaya çalıştıklarını söyleyerek, "Futbolcu olarak değil, camia olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Ama biz futbolcular olarak üzerimize düşen Fenerbahçe bayrağını saha içinde dalgalandırmak. Bunun içinde elimizden geleni yapıyoruz. Saha dışında yaşanan olaylar bizleri etkiliyor, ama biz bu beyaz çizgiler içindeki yeşil sahada elimizden geldiği kadar dik durmaya çalışıyoruz. Zaten dik durmamız gerektiğini de biliyoruz. Çünkü biz geçen sene çok büyük emekle, çok büyük çabayla bu şampiyonluğu elde ettik. Bu şampiyonluğun da sonuna kadar arkasındayız. İnşallah bu senede yine aynı güzellikleri devam ettireceğiz. Bizim yolumuz hep açıktır, açık olacaktır" dİye konuştu.

Volkan Demirel, şike olayları sonrasında Fenerbahçe taraftarının sergilediği duruş ile ilgili olarak ise, "Onlar gerçekten bu zor dönemde üzerlerine düşenleri çok iyi şekilde yaptılar. Ben Fenerbahçe'nin, Fenerbahçelilerin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anladım. Bu Fenerbahçelilik bitmez. İnşallah bunu her zaman bu şekilde gösterirsek, her zaman bizler kazanırız, Fenerbahçe kazanır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin, FC Shakhtar Donetsk ile İstanbul'da oynayacağı maçta taraftar desteğinin çok yoğun olacağını belirten Milli kaleci, "Ben çok büyük bir taraftar kitlesinin olacağını biliyorum. Hem bize olan özlemlerinden dolayı, hem de zor günlerde birlikte olmamız açısından çok önemli bir maç. Ben buradan bütün Fenerbahçelilerin de ne kadar Fenerbahçeli olduklarını kanıtlamaları için bütün Fenerbahçelilerin bayraklarını asmalarını istiyorum. Bunu daha önceden de söylemek istiyordum. Ben buradan bütün Fenerbahçe taraftarına hem ilk oynayacağımız maçta ful bir seyirci bekliyorum. Çünkü gerçekten birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyulan bir zamandayız. Her Fenerbahçeliden balkonuna veya camına bir Fenerbahçe bayrağı asması gerekmektedir. Bunu da zaten bütün Fenerbahçeliler düşünmüştür ve yapıyorlardır" dedi.

Fenerbahçeli milli kaleci Volkan Demirel, son derece hassas bir dönemden geçtiklerini ve her şeyin iyi olacağını düşündüğünü söyleyerek, "Hassas bir dönemdeyiz. Hiç kimsenin zan altında kalmasını hiç kimse istemez. Kimse hiç bir şekilde kimsenin zarar görmesini istemez. Her şeyin hayırlısı olsun. Bence herşeyin en iyisi olacaktır diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title