Haberler

Fenerbahçeli, Kombine Kartlara Yoğun İlgi Gösterdi

Turkcell Süper Lig'de Sezonu Şampiyon Olarak Kapatan Fenerbahçe'de Yeni Sezon Kombine Kartlarının Satışı Başlarken, Taraftarlar Sabah Saatlerinden İtibaren Satış Gişelerine Hücum Etti.

Turkcell Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak kapatan Fenerbahçe'de yeni sezon kombine kartlarının satışı başlarken, taraftarlar sabah saatlerinden itibaren satış gişelerine hücum etti.

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve yeni sezon öncesi de Roberto Carlos gibi dünya çapında bir yıldızla anlaşan Fenerbahçe'de bugün satışa çıkan kombine kartlara taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Sabah saatlerinden itibaren Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndaki kart satış gişelerinin önünde toplanan Sarı-lacivertli taraftarlar, sıcak havada saatlerce beklemelerine rağmen durumdan memnun olduklarını söyledi. Kombine kartlara hücum eden taraftarlar, Fenerbahçe yönetimine bu sezonki

şampiyonluk ve Roberto Carlos transferi için minnettar olduklarını da dile getirdi. Kimi taraftarlar ise kendilerini mutlu eden Fenerbahçe'ye, bu şekilde teşekkür ettiklerini belirtti.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada da, taraftarların kombine kartlara büyük ilgi gösterdiği belirtilirken, 2007-2008 sezonunda ilk kez kombine kart alacaklar için satışların bugün sabah saatlerinden itibaren başladığı hatırlatıldı. Fenerbahçe Kombine Satış Merkezi'nden yapılan açıklamada ise, "2007-2008 futbol sezonunda yeni kombine kartı alacak taraftarlarımızın mutlak surette 'Taraftar Kart' sahibi olması gerekiyor. Kombine kart almak için Fenerbahçe Kombine Satış

Merkezi'ne gelen taraftarlarımızın nüfus cüzdanlarının fotokopilerini de yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Buna göre kongre üyelerimiz, Platinium taraftar kart sahipleri 5 adet, Gold taraftar kart sahipleri 3 adet, Klasik taraftar kart sahipleri 1 adet kombine kartı satın alabileceklerdir" denildi.

(ERS-ERS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 8. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 19 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Meteoroloji 45 ili uyardı! Türkiye'de hangi illerde yağış var? İşte sarı kod verilen iller... Ülke puanına en çok hangi takım katkı yaptı? (2024) işte bu sene ülke puanına en çok katkı yapan takım! En iyi çay nasıl demlenir? Çayın güzel olması için ne yapmalı? HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA DURUMU: 20 Nisan İstanbul'da hava nasıl olacak? 23 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 23 Nisan'da ne oldu? 23 Nisan ne günü? 23 Nisan'da doğan ünlüler! 22 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 22 Nisan'da ne oldu? 22 Nisan ne günü? 22 Nisan'da doğan ünlüler! 21 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 21 Nisan'da ne oldu? 21 Nisan ne günü? 21 Nisan'da doğan ünlüler! 20 Nisan Tarihte Bugün ne odu? 20 Nisan'da ne oldu? 20 Nisan ne günü? 20 Nisan'da doğan ünlüler! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! METEOROLOJİ'DEN SARI KODLU UYARI! | Hangi illerde uyarı verildi? Sarı kodlu uyarı nedir? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title