Haberler

Fenerbahçeli Giuliano: Derbide Beraberlik Fena Sonuç Değil

Güncelleme:

Haftasonu oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında konuşan Fenerbahçeli Giuliano, derbide alınacak beraberliğin kötü sonuç olmadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin sezon başında Zenit St. Petersburg'dan transfer ettiği Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano, kritik Galatasaray derbisi öncesi NtvSpor'a bir röportaj verdi. "Derbinin favorisi olmaz. Dengeli bir karşılaşma bekliyorum" diyen Giuliano, "Bir galibiyet hem ligde bizi yukarı taşır hem de özgüvenimizi yükseltir. Galatasaray yakın dönemde zor deplasmanlara gidiyor. Ezeli rakibin sahasında beraberlik fena sonuç olmaz. Mağlubiyet çok şey götürür" diye konuştu.

"ÖZGÜVENİMİZ YÜKSEK"

Akhisarspor deplasmanının zor geçtiğini söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Berbat bir skorla döndük. Kendi aramızda konuşup saha içinde değişmemiz gerektiğini konuştuk. Şimdi üst düzey bir özgüvenle gidiyoruz Galatasaray deplasmanına. Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

"GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİ BİR DÜNYA DERBİSİ"

İki takımın arasındaki rekabeti ve hikayeleri bildiğini söyleyen Giuliano, derbiyi gerek Brezilya'dayken gerekse Rusya'dayken takip ettiğini söyledi. Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin dünya derbisi olduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, "Bence bir numaralı derbi Real Madrid-Barcelona derbisi. Galatasaray-Fenerbahçe'yi üçüncü sıraya koyabilirim" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Petersburg Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title