Haberler

Fenerbahçeli Futbolcular Tatilde

Lige Verilen Aradan Yararlanarak Antalya Lara'daki Miracle Resort Hotel'de Aileleriyle Birlikte Tatil Yapan Fenerbahçeli Futbolcular Lugano ve Edu, Bu Kısa Tatilde Moral Depoladıklarını, Artık Turkcell Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi Maçlarına Konsantre Olacaklarını Belirterek, "İzin Bitti, Şimdi İş Zamanı" Dedi.

Lige verilen aradan yararlanarak Antalya Lara'daki Miracle Resort Hotel'de aileleriyle birlikte tatil yapan Fenerbahçeli futbolcular Lugano ve Edu, bu kısa tatilde moral depoladıklarını, artık Turkcell Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi maçlarına konsantre olacaklarını belirterek, "İzin bitti, şimdi iş zamanı" dedi.

Tatillerini geçirdikleri Miracle Resort Hotel'in voleybol sahasında bir araya gelen Fenerbahçeli futbolcular Lugano, Edu ve Deivid, ilk önce voleybol, ardından da filenin boyunu kısaltarak ayak tenisi oynadılar. Eğlenceli geçen maçların ardından lig ve Avrupa maçlarıyla ilgili Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Lugano ve Edu, moralli ve yenilenmiş olarak maçlara çıkacaklarını söylediler.

Uruguaylı defans oyuncusu Lugano, lige verilen arayı kendilerince iyi bir şekilde değerlendirdiklerini belirterek, "Bu kısa ara bizim için çok iyi oldu. Stresli ve zorlu maçlardan sonra böyle bir şeye, yenilenmeye ihtiyacımız vardı. Maçlar ve kamplar nedeniyle ailemizle bu kadar uzun süreli bir arada olamıyorduk. Bu tatilde bu fırsatı da yakaladık. Otel görevlileri de bizi çok iyi ağırladı. Sezon başında en büyük hedefimiz elemeyi geçip, Şampiyonlar Ligi'ne kalabilmekti. Bunu gerçekleştirdiğimiz için çok

mutluyuz. Ben bundan sonra önümüzün daha açık olduğu kanısındayım. Gurubumuzda ilk iki sırada yer alıp, gidebileceğimiz noktaya kadar gideceğimizi düşünüyorum. Çünkü kulüp, taraftar yapısı, yönetim, oyuncu kadrosu buna müsait. Başımızda da Zico gibi futbolu çok iyi bilen, oyuncularıyla iyi diyalog kurabilen kaliteli bir futbol adamı var. Fenerbahçe, Avrupa'nın futbolda söz sahibi kulüplerinin potansiyeline sahip. O nedenle Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında başarılı olmaması için hiçbir neden yok. Türkiye

ligine de bundan sonra daha iyi konsantre olacağız. Artık puan kayıplarının son bulacağı inancındayım. Sezon başı yaşanan kayıpları ise normal karşılamak lazım. Ligde de bundan sonrası çok daha iyi olacak" diye konuştu.

Kendilerini en iyi şekilde ağırlayan otel yetkililerine teşekkür ederek söze başlayan Brezilyalı defans oyuncusu Edu ise, Gençlerbirliği Oftaşspor maçını yarıda bırakmasına neden olan sakatlığının tamamen geçtiğini, kendisini hazır hissettiğini söyledi. Edu, "Gençlerbirliği Oftaşspor maçında oyundan çıkmama neden olan sakatlığım tamamen geçti. Şu an için hiçbir sorunum kalmadı. Antalya'da kısa süre de olsa iyi dinlendik. Bu ara hepimize iyi geldi. Hem dinlenip moral depoladık hem de aile üyelerimizle iyi

vakit geçirdik. Artık sıra futbol oynamaya geldi. Yarından itibaren antrenmanlara başlıyoruz. İlk önce Çaykur Rizespor ile ligde karşılaşacağız, ardından bizim için çok önemli olan İnter maçına çıkacağız. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımızdan iyi bir sonuç alırsak gerisini de başarıyla getireceğimize inanıyorum. Grubumuzda özellikle kendi sahamızda oynayacağımız maçlardan iyi sonuçlarla ayrılmalıyız. Deplasman maçlarında da planladığımız puanları toplarsak, bir üst tura çıkabiliriz. Ben bu kadroya

güveniyorum. Oyuncular birbirini tanıyor ve Avrupa maçları için yeterli tecrübemiz var. Türkiye ligi içinse, ligin henüz başındayız diyebilirim. Asıl lig bundan sonra başlayacak. Bizim için çok önemli olan Şampiyonlar Ligi ön eleme turları sırasında, ligde oynadığımız maçlardan belki iyi sonuçlarla ayrılamadık, ama ben bu sıkıntılı süreyi en az kayıpla atlattığımıza inanıyorum. Bundan sonra hem lig, hem de Şampiyonlar Ligi maçlarına daha iyi konsantre olup başarılı sonuçlar alacağız" şeklinde konuştu.

(İY-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title