Haberler

Fenerbahçeli Futbolcu Selçuk: "Yeni Teknik Direktörümüz Disiplinli Ve Güleryüzlü"

Fenerbahçeli Futbolcu Selçuk Şahin, Teknik Direktör Zico'nun Disiplinli Ve Güleryüzlü Bir Hoca Olduğunu Söyledi.

Fenerbahçeli futbolcu Selçuk Şahin, teknik direktör Zico`nun disiplinli ve güleryüzlü bir hoca olduğunu söyledi.

Sarı lacivertli takımın bugün yaptığı antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Selçuk, yeni teknik direktörleri Zico`yu değerlendirdi. Zico ile eski teknik direktörleri Christoph Daum kıyaslayan sarı lacivertli futbolcu, ¨¨Daum ve Zico disiplinli hocalar. Zico`nun idmanları ağır ve disiplinli geçiyor. Daum ile kondisyonumuz iyiydi, Zico`yla da aynı olacak. Daum`la başarılı maçlar geçirdik. Zico ile aynı şekilde olacak. Sonuçta ikisi de iyi hocalar. Zico`nun verdiği pozitif elektrik idmanlara da yansıyor. Daum disiplin aşığı bir hocaydı. Zaman zaman idmanlarda soğuk havalar esiyordu. Şu anda oyuncular mutlu ve neşeli. Yeni teknik direktörümüz disiplinli ve güleryüzlü. Kendisiyle az çalışma fırsatımız oldu ama ilk intiba olarak kendisinden memnunuz. Futbolculara karşı yaklaşımı çok iyi. Sıcakkanlı bir yapısı var. Daha ünlü bir hoca bekleniyordu ama ben Zico`nun da başarılı olacağını düşünüyorum¨ dedi.

Şampiyonlar Ligi`ne 2 yıldır direkt katıldıklarını hatırlatan Selçuk, ¨Bunun değerini şimdi anlıyoruz. Rakiplerimizi ciddiye almamız lazım. 100. yılda Şampiyonlar Ligi`ne girmeliyiz. İki ön eleme oynamak bizim için bir dezavantaj ama bunu aşacak güçteyiz¨ şeklinde konuştu.

Selçuk yaşadığı sakatlıklardan dolayı talihsiz bir dönem geçirdiğini ifade ederek, ¨Takımla beraber çalışmak istedim ama olmadı. Sezon öncesi kampı her futbolcu için çok önemli. Takımla çalışmalara yavaş yavaş başladım. En kısa zamanda hazır olmaya çalışacağım¨ diye konuştu.

Başarılı futbolcu ayrıca takımda forma rekabeti yaşanacağını da vurgulayarak, ¨Ben bu sene oynamayacağımı düşünmeseydim anlaşma yapmazdım. Yeni hoca geldi. Sonuçta herkes eşit durumda. Kim iyiyse o oynar. Ben de ilk 11`de oynamak istiyorum. 11 forma var ama 25 arkadaş var. Zor olacak¨ dedi.

Selçuk Şahin kampı da değerlendirerek, ¨Hollanda`ya biraz serin olur diye geldik ancak hava sıcak. Hoca da bayağı yüklendi. İyi çalıştık. Kamp olumlu geçti. Tek sorun sıcak havaydı¨ ifadelerini kullandı.

Bu arada Selçuk Şahin sakatlığının ardından ilk kez bugün takımla birlikte çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title