Haberler

Fenerbahçeli Futbolcu Mehmet Yozgatlı Başarıya İnanıyor

Fenerbahçeli Futbolu Mehmet Yozgatlı, Takım Arkadaşlarına Sonuna Kadar Güvendiğini Belirterek, "Tüm Zorlu Periyotlardan Alnımızın Akıyla Çıkacağımıza İnanıyorum" Dedi.

Fenerbahçeli futbolu Mehmet Yozgatlı, takım arkadaşlarına sonuna kadar güvendiğini belirterek, "Tüm zorlu periyotlardan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yapan Mehmet Yozgatlı, son 2 haftanın kendileri açısından zorlu maçlarla geçtiğini belirterek, "Özellikle Kayseri'deki soğuk hava bizi çok etkiledi. Gençlerbirliği ile de oynadığımız karşılaşmalarda eksiklerimiz vardı. Bazı arkadaşlarımız bu karşılaşmalarda oynayamadı, ama biz elimizden gelen her şeyi yaptık. Ben arkadaşlarıma ve takımıma sonuna kadar güveniyorum. Tüm zorlu periyotlardan da alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Mehmet Yozgatlı, puan farkıyla ilgili yapılan yorumlar için de, "Bizim bazı takımlar gibi 'rakibimiz kaç puan almış, bu kaç puan bırakmış' gibi bir endişemiz yok. Biz önümüzdeki her maçın önemini biliyoruz, buna göre hareket ediyoruz. Sonuçta rakiplerimizi her yerde yenebilecek güçteyiz ve bu gücümüzü de herkes biliyor. Bizler polemiklere girmiyoruz, buna gerek duymuyoruz. En önemlisi bundan etkilenmiyoruz. Her takım kendi kazanması gereken maçlarına bakmalı. Doğru olan da budur" dedi.

(KÇ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title