Haberler

Fenerbahçeli Futbolcu Marco Aurelıo: - ''bu Sezon Geçen Sezondan Daha Zorlu Geçebilir''

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio, Süper Ligde 2006-2007 sezonunun, geçen sezona göre daha zorlu geçeceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Marco Aurelio, Süper Ligde 2006-2007 sezonunun, geçen sezona göre daha zorlu geçeceğini söyledi.

Samandıra Tesislerindeki antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aurelio, kulübün 100. yılı olmasının ayrı bir önemi olduğunu kaydederek, ''Geçen yıl maalesef şampiyonluğu son maçta kaybettik. Bu yıl geçen yıldan daha da zorlu geçebilir. Bu sezon Fenerbahçe'nin 100. yılı. Diğer takımlar da gerçekten sezona güçlü giriyorlar. İnanıyorum ki geçen yıldan çok farklı olacak ve mutluluğa ulaşan taraf biz olacağız'' diye konuştu.

-''BENİM ADIM MEHMET AURELIO...''-

Türk bayrağı ve Fenerbahçe bayrağıyla basın mensuplarına poz veren, ''Benim adım Mehmet Aurelio'' diyen Brezilyalı futbolcu, vatandaşlık başvurusuyla ilgili bilgiler de verdi.

Kendisine çok sevdiği Mehmet ismini seçtiğini kaydeden Brezilyalı futbolcu, şunları kaydetti:

''Sanırım bu aşama biraz gecikecek. Gerekli başvuruları yaptım ve 2 kez polise gittim. Dokümanların önce Ankara'ya oradan da Brezilya'ya gitmesi lazım. Şu anda sadece bekliyorum, ama bu konuda çok mutluyum. İsmimin Marco Aurelio olarak kalmasını istedim fakat ''C'' harfinin olamayacağını söylediler. Ben de Mehmet olmasına karar verdim.''

Takımda iki Mehmet isminin olacağı hatırlatılması üzerine Aurelio, ''Tabii ki böyle, ancak Marco'yu kesinlikle unutamayız'' dedi.

-''PORTEKİZ'İ DESTEKLEYECEĞİM''-

Brezilyalı oyuncu, Dünya Kupası mücadelesinde Portekiz'i desteklediğini ifade etti.

Brezilya'nın kupadan elenmesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Aurelio, şunları söyledi:

''Ben Brezilya'nın şanssız olduğu konusuna katılmıyorum. Brezilya gerçekten kötü bir futbol oynadı. Daha iyi oynasalardı Fransa'nın şansı olmazdı. Fransa'nın hak ettiği bir galibiyetti. Futbolda bir kural vardır. Her zaman iyi oynamayabilirsiniz. Kupada Almanya şanslı gibi görünüyor, ama ben Portekiz'i destekleyeceğim.''

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında Brezilyalı çalıştırıcıların isminin geçmesiyle ilgili olarak Aurelio, ''Yönetimimiz takımımız için en yararlı hocayı getirecektir. Biz de buna saygı duyacağız ve yeni hocamızla birlikte mutlu olacağız'' dedi.

Nobre'nin Beşiktaş'a transferiyle ilgili bir soruya da Aurelio, ''Çok iyi bir futbolcu. Ona kalpten, başarılar diliyorum'' yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title