Haberler

Fenerbahçeli Carlos Kameni: Paramı Verin Gideyim

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sezon başında Malaga'dan transfer edilen tecrübeli kaleci Kameni, "Ayrılmamı istiyorsanız alacaklarımı ödeyin" dedi.

Fenerbahçe'de gönderilecek isimlerden Carlos Kameni'nin gitmeye niyeti yok. Sarı-Lacivertliler'in kaleye yerli oyunculara emanet etme isteği kapsamında göndermeyi düşündüğü Kameni'nin, "Ayrılmamı istiyorsanız alacaklarımı ödeyin" cevabını verdiği aktarıldı.

FENERBAHÇE KAMENİ'Yİ YOLLARSA 4,4 MİLYON EURO ÖDEMEK ZORUNDA

Fenerbahçe, 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan ve yılda 2,2 milyon euro kazanan 34 yaşındaki eldiveni takımdan yollarsa 4,4 milyon euro ödemek zorunda.

Carlos Kameni bu sezon sarı-lacivertlierle çıktığı 16 karşılaşmada 20 gol yedi, 4 karşılaşmada kalesini gole kapattı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

Salih Biler:

Ben 1969 doğumluyum ve takriben 7 / 8 yaşından beri FENERBAHÇELİYİM ama klubümşe ilgili ne diyeyim anlık başarıları başarı sayıyoruz ve bir şeye yaramıyor biz veselinoviç döneminde top oynamadan 103 golle rekor kırdık o sene AVRUPADA basit bir takımdan deplasmanda guimares veya sigma olumuk tam hatırlamıyorum kabul günü gibi goller yedik ve elendik biz aslınds tssaaaaaaa o zamandan beri TOP OYNAMIYORUZ ANLIK BAŞARILARI BAŞARI SAYIYORUZ .Ya son 15 - 20 senede transfer ve bonservislere verdiğimiz ve içi hidrojen gazı gibi havaya giden dövizlere yazık şimdide en son kaleci çıktı kulüpte Ya arkadaş ne oluyoruz diyen yokmu yazık giden paralarla küçük ölçekli bir klüp satın alınmaz mıydı sadece üzüntüden soruyorum BELKİ BAZILAR GENÇ YAŞ TARAFTARLAR KIZACAK . BİZ NE ZAMAN FENERBAHÇE OLACAZ UNUTMAYIN MARŞIMIZ ŞÖYLE BAŞLAR ###MAZİNDE BİR TARİH YATAR ### SON 15 20 SENE AZ BİR ZAMAN DEĞİL ELE AVUCA GELEN 1-2 ŞEY DIŞINDA NE VAR UNUTULMASIN SÖZÜM FUTBOL İÇİN TABİKİ BASKETBOLDA ULAŞTIMIZ BAŞARILARA DİĞER KLUPLER İMRENETEK BAKIYORDUR AMA FUTBOL BİR BAŞKA OLUYOR YAAAAA ??????

17
7
yanıtYanıtla
ANTİ FB:

AZİZE UMARIM SEN HEP FBnin BAŞINDA KAL BU BAŞARILARIN HEP SÜRSÜN SEN VARKEN TEK EĞLENCE FENEVBAHÇE AZİZ BAŞKAN BİZİ BIRAKMA BIRAKKKKKMAAAAAAAAAA PUHAHAHAAAAA

5
2
yanıtYanıtla
KAMENİNİN KABİLE LİDERİ:

BU YETENEKSİZ ARKADAŞA 4, 4 MİLYON VERİP GÖNDERMEK YERİNE, YILDA 2, 2 MİLYON VERELİM KULÜBEDE OTURSUN BELKİ BİR İŞE YARAR YARAMAZSADA HAYBEYE YEDİĞİ GOLLERİN CEZASINI ORADA OTURARAK ÇEKER.

4
1
yanıtYanıtla
Salih Biler:

Benim bu yazdıklarıma keşke bir FENERBAHÇELİ YÖNETİCİ YANIT VERSE TABİ BİZİ KALE ALIRLARSA

2
3
yanıtYanıtla
1907-TC:

SALİH BİLER haklısın sadece anlık başarı ve bir de aykut ile aziz in egosu bizi bu hale getirdi bize obra gibi adam lazım

2
1
yanıtYanıtla
akıllı ol:

bunu her kim transfer ettiyse o ödesin parasını. . . 34 yaşındaki adama yıllık 2, 2 m euro. yazık bu ülkenin parasına

2
1
yanıtYanıtla
aslnnnn:

azizin bir icraatı daha gs ajanı mıdır nedir anlamadım. rakiplerimiz bize bu adamın verdiği zararı vermedi

1
1
yanıtYanıtla
Alayina gider:

Turk takimlarinin hepsi soygun para carpma menejerlerin oyuncagi olmus kameni kim la 2milyon avro al ikinci ligden iyibir kaleci ayni isi yapardi zaten200 bin avro ver adam deli olurdu be bu adamin ne basarisi varda buraya getirdin aziz.

2
0
yanıtYanıtla
cameni:

verin la paramı

2
0
yanıtYanıtla
fbli:

nolcak bu fenerin hali??

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title