Haberler

Fenerbahçeli Boksörlere Destek Veren Yöneticiler

2008 Pekin Olimpiyatları'na Katılacak Fenerbahçeli Boksörler Onur Şipal, Yakup Kılıç ve Adem Kılıçcı'nın Sponsorluğunu Kulüp Asbaşkanları Nihat Özbağı ile Serhat Çeçen Üstlendi.

2008 Pekin Olimpiyatları'na katılacak Fenerbahçeli boksörler Onur Şipal, Yakup Kılıç ve Adem Kılıçcı'nın sponsorluğunu kulüp asbaşkanları Nihat Özbağı ile Serhat Çeçen üstlendi.

Konuyla ilgili Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen basın toplantısına asbaşkanlar Nihat Özbağı ve Serhat Çeçen, Olimpiyat Oyunları'na katılacak sporcular, Boks Federasyonu Başkan Vekili Eyüp Gözgeç ile Fenerbahçe Kulübü Boks Şubesi Kaptanı Mert Öztemel katıldı. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özbağı, kulüp olarak amatör sporlara destek olduklarını hatırlatarak, Olimpiyat Oyunları'na katılacak sporcuların başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti. Özbağı, "Kendilerinden söz aldık. Olimpiyatlardan madalya ile dönecekler" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Serhat Çeçen ise Sarı-lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm branşlarda başarı hedeflediğini ve Olimpiyatlara katılacak Sarı-lacivertli sporcuların burada da başarılarını sürdüreceğine inandıklarını söyledi.

Boks Federasyonu Başkan Vekili Eyüp Gözgeç de, boksa verdiği destekten dolayı Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ederek, "Türk boksunun elde ettiği başarılarda Fenerbahçe Kulübü'nün emeği çok büyük. Biz bu durumun diğer büyük kulüplere de örnek olmasını istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Boks Şubesi Kaptanı Mert Öztemel ise olimpiyatlarda mücadele edecek 5 Türk boksöründen 3'ünün kendi kulüplerinden olmasının gururunu yaşadıklarını ifade etti.

(EE-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title