Haberler

Fenerbahçeli Başkan'a Fenerbahçelilerden Ziyaret

Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Dilaver Demir ile yönetim kurulu üyeleri Didim belediye başkanı A.Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti.

Didim Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Dilaver Demir ile yönetim kurulu üyeleri Didim belediye başkanı A.Deniz Atabay'ı makamında ziyaret etti.

Didim FB Derneğinin yeni başkanı Dilaver Demir ile yeni yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ı ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Dilaver Demir başkan Atabay'a üzerinde Fenerbahçeli futbolcuların imzasının olduğu forma hediye etti.

Ziyarette konuşan dernek başkanı Demir Didim'de üye sayısını arttırmaya çalıştıklarını belirterek hedef 1 milyon üyesi kampanyası için de çalışacaklarını söyledi Didim belediye başkanı A. Deniz Atabay ise kendisinin de Fenerbahçeli olduğunu geçmişte de Fenerbahçe'de amatör sporcu olduğunu belirterek ailece fili olduklarını söyledi. Atabay Didim'de çocukların sporla iç içe olmasının önemli olduğunu belirterek bu tür dernekleri önemsediklerini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Deniz Atabay Fenerbahçe Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title