Haberler

Fenerbahçe, Young Boys Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

İlhan Takımla Birlikte Çalışmalara Başladı

İLHAN TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 4 Ağustos Çarşamba günü İsviçre'nin Young Boys takımıyla karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, geçen sezonun ardından zemini tamamen yenilenen Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çalıştı. İlk 15 dakikası basına açık antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Lugano, Uğur, Mehmet Topuz ve çalışmalarını bireysel futbolcu antrenörü yönetiminde sürdüren Güiza katılmadı.

Bu arada Young Boys ile yapılan maçtan önceki antrenmanda ayak bileğinde bağ kopuğu oluşan İlhan, hızlı bir iyileşme kaydederek, takımının bu akşamki çalışmasına katıldı.

Dünya Kupası'nda Uruguay Milli Takımı'nda sakatlanan Lugano'nun, iç yan bağlarında oluşan yırtığın geçen sürede iyileşmediği bildirilirken, sarı-lacivertli futbolcunun sakatlığının durumu ve yapılan tedavi hakkında Uruguay Futbol Federasyonu'ndan rapor istendiği öğrenildi.

Fenerbahçe teknik heyetinin, Dünya Kupası'nda Uruguay milli takımında ağrı kesici iğne ile oynatıldığı belirtilen Lugano'yu, kendisine zarar vereceği için aynı şekilde oynatmak istemediği kaydedildi. Lugano'nun sakatlığının ardından geçen 3,5 haftalık sürede yırtığın iyileşme kaydetmediği bildirildi.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacağı antrenmanla Young Boys maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title