Haberler

    Fenerbahçe Yönetimi Taraftardan Destek İstedi

    Fenerbahçeli futbolcular ile teknik heyet, sarı-lacivertli kulübün yöneticileriyle yemekte bir araya geldi.

    Kulüpten yapılan açıklamada, yönetimin Kandilli'deki Borsa Restoran'da verdiği yemeğe Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, asbaşkanlar Mithat Yenigün, Ömer Temelli, İlhan Ekşioğlu, Deniz Tolga Aytöre, Tahir Perek, İsfendiyar Zülfikari, yönetim kurulu üyeleri Yalçın Haker, Erhan Türkoğlu, Selim Kosif ile futbol takımının oyuncuları ve teknik heyetin katıldığı belirtildi.

    Açıklamada, oyuncularla yöneticilerin karışık düzende oturduğu yemeğin samimi ve neşeli bir havada geçtiği ifade edildi.

    Uslu: "Devre arasına kadar lider olacağız"


    Yemekte FB TV'ye açıklamalarda bulunan Mahmut Uslu, son zamanlarda Fenerbahçe'nin birlikteliğini bozmak için bir imaj oluşturulduğunu iddia ederek, "Arada 2 puan var ve tüm derbileri yapmışız ve hepsini de dışarıda oynamışız. Kendi aramızda konuşuyoruz. Her türlü fedakarlığı yapıyoruz, onlar da yapacak. En önemli şey bizim taraftarımız. Taraftarımız maçlara daha çok gelmeli ve takıma daha çok sahip çıkmaları gerekiyor. Belli bir takım şeyler oynanıyor. Soyut olduğu için şöyle oldu, böyle oldu diyemiyoruz. En çok penaltı bize veriliyor, diye şeyler söyleniyor. Devre arasına kadar liderliği yakalarız ve puanla öne geçeriz. Hep beraber, bir olalım diye düşündük inşallah iyi olur" diye konuştu. İşler kötü gittiğinde futbolcularda stresin arttığını dile getiren Uslu, sözlerine şöyle devam etti: "Biz mutlaka şampiyon olmak istiyoruz. Bu bir baskı oluşturuyor. Futbolcuların en önemli yeri ailelerinin yanı. En çok mutluluğu ailelerin yanında alıyorlar. Bizler de stresliyiz, yoğun bir baskı içindeyiz. Genel kuruldan yetki aldık ve bu takımı şampiyon yapmak adına sorumluluğumuz var. 1 milyon üye gibi çok önemli projeleri yürütüyoruz. Amiral gemimiz futbol takımımız ama tüm branşlarda uzak ara birinciyiz. Çok önemli oyuncular yetiştiriyoruz. Stresimiz fazla ama bunun üstesinden geleceğiz" Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ise, ilk devrenin sonuna kadar bütün maçları kazanmak istediklerini aktararak, Sivasspor maçıyla ilgili, "Cuma akşamı herkes tüm küskünlükleri, kafalardaki soruları bırakıp gelip takıma destek versin. Tüm taraftarları bekliyoruz Cuma akşamı stada" diyerek taraftarlara mesaj verdi.

    Emre Belözoğlu: "Hedefimiz kalan 4 maçta 12 puan"
    Sarı-lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu, yönetim kurulu üyelerinin kendilerini bir ağabey gibi yaklaştığını dile getirerek, Spor Toto Süper Lig'de 12 Aralık Cuma günü oynayacakları Sivasspor maçıyla ilgili olarak şöyle konuştu: "Öncelikle tüm taraftarlarımızı stada davet ediyoruz. Futbolcu olarak en büyük desteği taraftardan aldık. Bu statta uzun bir zamandır yenilmememizin nedeni de taraftarımızın yanımızda olmasıdır. Sivas maçı kolay maç değil. Ama iki takım da futbol oynamak isteyen ekipler. Umarım kazanan biz oluruz ve kazanmaya da ihtiyacımız var. Hedefimiz 4 maçta 12 puan almak Bunun başlangıcı da Sivas maçı olacak. Taraftarlarımız da bizle olursa Fenerbahçe için iyi bir akşam olacak." Sarı-lacivertlilerin milli kalecisi Volkan Demirel ise, Sivasspor'u yenmek istediklerini aktararak, "Artık kolay maç yok. Tüm maçlar zor. Ancak bizim bir yolumuz var ve bu hedef doğrultusunda kazanmamız gereken bir maç. Son haftalarda tribündeki taraftarımızın desteğini yeterli görmüyoruz, Artık bu maçla seyircimiz de gelmeye başlar ve 4. yıldıza doğru yürürüz. Artık stadımıza gelenin puan alıp çıkamayacağını göstermemiz gerekiyor. Biz taraftarımızla buna gerçekleştiririz" ifadelerini kullandı. Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt da taraftar desteğine vurgu yaparak, "Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yolunda sadece iç sahada değil dış saha maçlarında da taraftarlarımız çok yardımcı oldu. Umarım taraftarlarımız bizimle olurlar. Çünkü onların desteği takıma büyük katkı yapıyor" diyerek düşüncelerini kaydetti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İlhan Yüksel Ekşioğlu Mahmut Uslu Sivasspor Kandilli Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (3)

    xyz:

    Sahaya gelen tarfaftar kimi seyredecek Forvet desen sene başından beri dökülüyor, yardımlaşma hiç yok. . . . . . Orta saha çökmüş müzmin sakat Emre çıkar 115 dakika oynar eli belinde çavuş gibi dil dışarda salça olmaya adam arar. . . . . . . diğerleri desen hengame, defans desen al birinden vur ötekine olmuş kağnı arabası gibi. . . . . Alves bir var bir yok. . . . . . Gökhan sakat sakat oynar formsuz. . . . . . . Volkan desen doğru düzgün sakat olduğu için yatamıyor bile çok ağır kalmaya başladı. . . . . . Bekir kadlec evlere şenlik kimi seyredeceğiz biz kardeşim. . . . . . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ock:

    Taraftarı sahada nasıl yürüdüğünüzü görmek için mi çağırıyorsunuz. . . . . . Ya da sahada takım oyunu oynadığınızı mı zannediyorsunuz. . . . . Hepinizin burnu kalkmış, her kes kendine oynuyor paslaşma kalkmış. . . . . . Yana geriye oynamanın adı şimdi futbol mu oldu. . . . . . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    bio:

    Siz iyi futbol oynadınız da taraftar maça mı gelmedi. . . . . . . Taraftar sizin rezilliğinizi görmeye mi gelecek. . . . . . . Şöyle yüzümüzün akıyla bir futbol seyredemez olduk. . . . . . Kendiniz çalın kendiniz oynayın. . . . . . Nasılsa siz iyi futbol oynuyormuşsunuz. . . . . Adam gibi oyun oynadığınız da taraftar sahada yerini alır merak etmeyin. . . . . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title