Haberler

Fenerbahçe'yi Reddeden Ben Arfa, 1 Yıldır Maçlara Çıkmıyor

Güncelleme:

PSG'den ayrılmayı reddeden Ben Arfa'nın, "Sana kulüp bulduk, Fenerbahçe'ye gitmelisin." sözlerinin ardından bu teklifi reddettiği ve 1 yıldır top oynamadığı ortaya çıktı.

PSG'den ayrılmayı reddeden ve yaklaşık bir yıldır maçlara çıkmayan Ben Arfa ile sezon başında Sportif Direktör Patrick Kluivert'ın konuştuğu ve Fransız futbolcuya ''Kulüpten ayrılmalısın, teknik direktör seni takımda istemiyor. Sana kulüp bile bulduk, Fenerbahçe'ye gitmelisin'' dediği kaydedildi.

FENERBAHÇE'Yİ REDDETTİ, PAF TAKIMA GÖNDERİLDİ

31 yaşındaki futbolcunun Kluivert ile yaptığı konuşmanın ardından Fenerbahçe'yi reddettiği ve bunun üzerine PAF takıma gönderildiği iddia edildi.

GERMAIN: 'BEN ARFA İLE DAHA İYİ TAKIM OLURUZ'

Öte yandan Marsilya'nın forvet oyuncusu Valere Germain, eski takım arkadaşı Hatem Ben Arfa hakkında övgü dolu sözler kullanırken Fransız futbolcuyu Marsilya'da görmek istediğini belirtti. Germain, ''Nice takımında beraber oynadık. Çok güler yüzlü, kimseyi rahatsız etmez, takıma liderlik eder. Maçı nasıl kazandıracağını çok iyi biliyor, büyük bir oyuncu. Hatem ile daha iyi bir takım oluruz'' şeklinde konuştu.

Yaz transfer döneminde bonservisi elinde bulunacak Hatem Ben Arfa ile Fenerbahçe ve Marsilya'nın dışında Leicester City, Nice ve Çin takımlarının ilgilendiği biliniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Marsilya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (6)

GENÇFB''Lİ:

ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON !

8
2
yanıtYanıtla
Çağrı Doğan:

Ali Koç , tüm zamanların en iyi futbol klübü başkanı olur , onda tüm yetenekler var.

2
2
yanıtYanıtla
GFB1907:

İNŞALLAH GELMEZ BİTİK Bİ FUTBOLCU

4
0
yanıtYanıtla
gfBJK:

kadıköy evimiz ali koç babamız

3
0
yanıtYanıtla
FENERLİ BEY:

YÜRRÜ BİRE BOLU BEYİ

2
0
yanıtYanıtla
BIKTIK ARTIK:

OYNAMAYAN ADAMI ALMAYALIM FENERBAHÇE OLARAK NERDE OYNAMAYACAK ADAM VAR BİZE GELİYOR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title