Haberler

Fenerbahçe'yi Orta Sahası Taşıyor... -Sarı-lacivertlilerin, Bu Sezon Turkcell Süper Lig ve Avrupa Kupalarında Çıktığı Toplam 17 Maçta Attığı 39 Golün 24'ünü Orta Alan Oyuncuları Kaydetti -Savunmanın 6 Gol Attığı Fenerbahçe'de Forvet Oyuncuları İse 9 Golde

Serdal Kalaycı - Turkcell Süper Lig ve UEFA Kupası'ndaki Son 2 Maçında, Geride Kalan Haftalara Oranla Daha İyi Bir Performans Sergileyen Fenerbahçe'yi, Gol Yollarında Adeta Orta Alan Oyuncuları Taşıyor.

Serdal Kalaycı - Turkcell Süper Lig ve UEFA Kupası'ndaki son 2 maçında, geride kalan haftalara oranla daha iyi bir performans sergileyen Fenerbahçe'yi, gol yollarında adeta orta alan oyuncuları taşıyor.

Sarı-lacivertlilerin bu sezon lig ve Avrupa kupalarında çıktığı toplam 17 maçta attığı 39 golün 24'ü orta alan oyuncularından geldi.

Orta alanda Alex 9, Tuncay 6, Tümer 3, Appiah 2, Mehmet Yozgatlı 2, Aurelio 1, Selçuk 1 gol atarken, savunmada Lugano'nun 3, Can, Önder ve Kerim'in de 1'er golü bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekipte forvet oyuncularının 17 maçlık periyotta 9 golünü ise Kezman (5), Murat (2), Deivid (1) ve Semih (1) attı.

Bu arada, Fenerbahçe'nin hanesine yazılan bir golü de UEFA Kupası 1. turunda Danimarka'nın Randers takımıyla yaptığı karşılaşmada rakip takım oyuncusu Ralf Pedersen kendi kalesine atmıştı.

-ALEX ZİRVEYİ KAPTIRMIYOR-

Fenerbahçe'de 3. sezonununu geçiren Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, yine zirveyi takım arkadaşlarına kaptırmıyor.

Attığı gollerin yanı sıra verdiği gol paslarıyla, takımının gol yollarındaki en etkili oyuncusu olan Alex, ligde sezonun 10 haftalık bölümünü 9 golle geride bıraktı.

Sarı-lacivertli formayı giydiği ilk sezon 2004-2005'de 23 gole imza atan Alex, 2005-2006'da 14 gol kaydetti.

3. sezonunda 40'ın üzerinde asist yaparak takımına büyük bir katkı sağlayan Brezilyalı oyuncu, sarı-lacivertlilerin unutulmaz yabancıları arasındaki yerini aldı.

-DEIVID'İN PERFORMANSI ÜZÜYOR-

Sarı-lacivertlilerin, 100. kuruluş yılını kutlayacağı bu sezon büyük umutlarla transfer edilen, ancak henüz kendisinden beklenen performansı ortaya koyamayan Deivid, taraftarı üzüyor.

UEFA Kupası 1. turunda Danimarka'nın Randers takımıyla yapılan rövanş mücadelesinde 1 gol atan Brezilyalı oyuncunun ligde henüz golü yok.

Teknik direktör Zico'nun takımını tek forvet düzeniyle sahaya sürdüğü son iki resmi maçta yedekler arasında yer bulan Deivid, forma giydiği 8 resmi maça sadece 1 gol sığdırdı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title