Haberler

Fenerbahçe Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından topla ve topsuz çalışmalar yaptığı bildirildi.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Hasan Hüseyin Akınay'ın ise antrenör Murat Öztürk idaresinde takımdan ayrı çalıştıklarını belirtildi.

Soğuk algınlığı nedeniyle sabah yapılan çalışmaya katılmayan Mehmet Topuz'un antrenmanda takımdaki yerini aldığı kaydedildi.

Geçen sezonun ardından sakatlığı nedeniyle ameliyat edilen ve ağustos sonunda takıma dönmesi beklenen Gökhan Gönül ile sezonun tamamlanmasının ardından ülke milli takımlarına giden Dirk Kuyt, Raul Meireles, Moussa Sow ile yeni transfer Bruno Alves'in antrenmana katılmadıkları duyuruldu.

20 Yaş Altı Milli Takımı'nda bulunan Salih Uçan'ın yanı sıra 19 Yaş Altı Milli Takımı ile 17. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden Recep Niyaz'ın da çalışmada yer almadığı aktarıldı.

Sarı-lacivertli takım, yeni sezon hazırlıklarını yarın çift antrenmanla sürdürecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Can Bartu Tesisleri Volkan Demirel Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title