Haberler

Fenerbahçe Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008 -2009 Futbol Sezonunun Hazırlıklarına Bugün Yaptığı Antrenmanla Başladı.

Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008-2009 futbol sezonunun hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Samandıra'daki tesislerde antrenör Önder Özen yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir buçuk saat süren yeni sezonun ilk çalışmasına 15 futbolcu katıldı.

Takım halinde koşuyla başlayan çalışmada futbolcular, bir süre esneme hareketleri yaptıktan sonra 5'erli gruplar halinde koşu yaparak idmanı tamamladı.

Havanın sıcak olması nedeniyle futbolcular çalışmanın son bölümünde tişörtlerini çıkararak koşarken, antrenman sonunda da bol miktarda su tüketerek serinlemeye çalıştılar.

Antrenmanda yer almayan Roberto Carlos ve Edu'nun yarın veya önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor. Milli futbolcuların da kendilerine verilen izinden sonra takıma katılacakları ifade edildi.

Sarı-lacivertlilerin ilk antrenmanında Alex, Maldonado, Kezman, Deivid, Vederson, Selçuk, Deniz, Ali, Önder, Yasin, İlhan, Can, Gürhan ile kaleciler Volkan Babacan ve Mert yer aldı.

Bu arada, ön sözleşme imzalanan teknik direktör Aragones göreve başlayana kadar, geçen sezonun teknik heyetinden kalan Özen'in takımı çalıştıracağı bildirildi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza ilk gün temposuna ayak uyduramadı.

Antrenmanın yaklaşık 1 saat 15 dakikalık bölümünde yer alan takım kaptanı, uzun mesafeli koşu yaptığı gruptan koparak bir süre hafif tempo koştu ve antrenör Özen'in bilgisi dahilinde tesislere girdi.

Kaleciler Volkan ve Mert ile Maldonado da çalışmanın son bölümlerine doğru düşük tempoda koştu.

Sakatlığı nedeniyle (A) Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası kadrosundan da çıkarılarak tedavisine başlanan Gökhan Gönül'ün, kontrolü için Almanya'ya gittiği bildirildi.

Sarı-lacivertli oyuncunun milli takım kampındayken çekilen MR'ında sağ ayak ikinci tarak kemiğinde ödem tespit edilmişti.

Sarı-lacivertli ekibin sezon başı sağlık muayenelerine de katılmayan Kemal Aslan ilk antrenmanda da yer almadı.

Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, Kemal'in nerede olduğu yöndeki soruya, ''Şu anki kadromuz bu'' yanıtını verirken, bu durum son 6 sezondur sarı-lacivertli ekibin kadrosunda yer alan Kemal'in takımdan gideceği yönünde değerlendirildi.

Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampına kadar her gün yapacağı çift antrenmanlarla sürdürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title