Haberler

    Fenerbahçe'ye Yeni Musa!

    Fenerbahçe'nin, Musa'dan vazgeçmeye niyeti yok. Moussa Sow'u satıp sonrasında kiralayan sarı-lacivertliler, takımda kalması zor görünen Senegallinin yerini yeni bir Musa'yla doldurmaya hazırlanıyor.

    Moussa Sow'un koltuğuna aday olan isim Ahmed Musa. Premier Lig takımlarından Leicester City'de top koşturan 24 yaşındaki Nijeryalı santrfor yeteri kadar forma şansı bulamadığı için İngiliz ekibinden ayrılmak istiyor. Leicester de, CSKA Moskova'da gösterdiği performanstan etkilenip 20 milyon avroya transfer ettiği Musa'yı beklentileri karşılayamadığı için kiralamaya sıcak bakıyor.

    Leicester'le 2020'ye kadar sözleşmesi olan Ahmed Musa gerçek mevkii olan santrforun yanı sıra her iki kanatta da görev yapabiliyor. Kısa boyuna rağmen güçlü bir fiziği olan Nijeryalı süratinin yanı sıra her iki ayağını da kullanmasıyla dikkat çekiyor.

    ŞARTLAR FENERBAHÇE'NİN LEHİNE

    Öte yandan sarı-lacivertlilerin Hatem Ben Arfa çabası da sürüyor. Ali Yıldırım, Önder Fırat ve Şekip Mosturoğlu'ndan oluşan ekip PSG'yle yapılan pazarlıklarda anlaşma sağladı. Ancak henüz futbolcu ikna edilebilmiş değil. Lens'e alternatif olarak düşünülen Rashid Ghezzal'da problem yok. Lyon'la sözleşmesi sona eren 25 yaşındaki Cezayirli yıldız takım arkadaşı Valbuena'nın peşinden İstanbul'a gelmeye hazır.

    Fenerbahçe eğer Lens'le anlaşma sağlayamazsa Ghezzal'a imza attıracak. Sarı-lacivertliler sol kanat adaylarından Wahbi Kharzi için ise Sunderland'le görüşmeleri sürdürüyor. Küme düştüğü için maliyetleri en aza indirgemeye çalışan İngiliz ekibinin 26 yaşındaki Tunusluyu Fenerbahçe'ye kiralama ihtimali son derece yüksek...

    (Türkiye)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Moussa Sow Fenerbahçe Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title