Haberler

Fenerbahçe'ye 3 futbolcu için transfer teklifi yapıyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Alper Potuk, Tolgay Arslan ve Mehmet Ekici için transfer teklifleri geliyor.

Göztepe ve Gençlerbirliği kulüpleri, Alper Potuk için sarı lacivertli kulübün kapısını çaldı. Mehmet Ekici için ise Gaziantep, Kayseri ve Denizlispor sıraya girdi. Tolgay Arslan için de Çaykur Rizespor ve Konyaspor kulüpleri devrede.

3 İSİMLE YOLLAR AYRILIRSA KULÜBÜN ELİ GÜÇLENECEK

Sportif Direktör Comolli, her üç futbolcuya gelen tekli eri değerlendirdiklerini ve kulübün yararına bir karar alacaklarını söyledi. Sarı-Lacivertli kulüp bu üç futbolcunun satılması halinde 3 milyon euro kiralanması halinde de 2 milyon euro gelir bekliyor.

Fenerbahçe bu 3 oyuncuyla yollarını ayırırsa hem bonservis bedellerinden hemde oyunculara ödediği yıllık ücretlerden kurtulmuş olarak. Sarı lacivertli ekibin devre arası ya da sezon sonunda transfer yaparken eli daha da güçlenmiş olacak.

Fenerbahçe'ye 3 futbolcu için transfer teklifi yapıyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ekici Alper Potuk Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren Kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor?
500

Yorumlar (10)

HAKAN:

TFF İLE FB ORTAK KURULUŞ FENERESYONA ARTIK İSMİYLE HİTAP EDİN MEDYAMIZ ÇOK GERİ

1
11
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

GÖNDERİN GİTSİN ULA. !!!

4
1
yanıtYanıtla
ugs:

Alper konyaspora gelsin

3
1
yanıtYanıtla
AHA:

BU FUTBOLCULARI ALAN TAKIM KUME DUSER BİRİ DÜRÜMLE SAHAYA CIKAR BİRİ 6 AY FUTBOL OYNAMAZ DİĞERİ 15 DAKİKALIK FUTBOLCU BUNLARAMI YAĞIYOR TEKLİF YAZIK.

2
1
yanıtYanıtla
burak bey:

tolgay ve mehmet ekici gençlerin izleyebileceği ibretlik hikayelerdir.

1
1
yanıtYanıtla
Mehmet Ali:

fenerden giderler daha iyi oynarlar Tolgay kötü değildi Jilson da israr etti adama çok ta şans bulamadı ki bu sene

1
1
yanıtYanıtla
fff:

bana futbolcu gibi futbolcu lazım. karakterli, çalışkan. . . Atatürk boşa dememiş zeki çevik ve çalışkanını severim diye.

0
1
yanıtYanıtla
Fenerli:

Alperle Tolgayın gitmesi gerek fakat Mehmet Ekicinin yerine Mevlütün gitmesi gerek. .

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Verin Sonra emekli getirin disardan

0
0
yanıtYanıtla
N Golo Kante:

müziğe bak burasıı mayynkıraft

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title