Haberler

Fenerbahçe, Yasin Çakmak ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'dan Transfer Ettiği Yasin Çakmak ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Yasin Çakmak ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında gerçekleştirilen ve Asbaşkan Mahmut Uslu ile İdari Menajer Volkan Ballı'nın da hazır bulunduğu imza töreninde genç futbolcu Yasin Çakmak, kendisini 4 yıllığına Sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Fenerbahçe'nin büyük bir aile ve camia olduğunu ifade eden Yasin Çakmak, "Fenerbahçe şampiyon, büyük bir camia ve aile. Ne mutlu bana ki, beni buraya layık gördüler. Bana inananları, beni bu camiaya layık görenleri mahcup

etmeyeceğim. Çok çalışarak Fenerbahçe'ye layık olmaya çalışacağım. Burada konuşmak kolay. Önemli olan sahada konuşmak. Bu nedenle ben de sahada konuşacağım" diye konuştu.

Asbaşkan Mahmut Uslu ise, Yasin Çakmak'ı transfer etmeyi geçen sene de düşündüklerini söyleyerek, "Bu sene defansa bir sağ bek ve bir de Yasin'i aldık. Yasin, çok genç bir arkadaş. Çaykur Rizespor altyapısında yetişti. Bu sene 6 tane, yaklaşık aynı yaşlarda genç futbolcular transfer ettik. Bu oyuncular hem Türk futbolunun hem de Fenerbahçe'nin geleceği olacak" ifadelerini kullandı.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştikleri Belçika temsilcisi Anderlecht ile ilgili olarak ise Asbaşkan Uslu, "Onlar Belçika'nın biz

Türkiye'nin şampiyonuyuz. Baktığımızda göreceli olarak daha güçlü ve daha zayıf rakipler de vardı. Orta düzeyde bir rakiple eşleştik. Geçen sene Avrupa Kupaları'nda ufak nüanslarla maçları kaybetmiştik. Futbolcular bu hataları bu sene yapmazlarsa Avrupa'da başarıyı yakalayacağız" dedi.

Genç futbolcu Yasin Çakmak, imza töreni sonrası 5 numaralı formayla basın mensuplarına poz verdi.

(İY-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title