Haberler

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Almeida: Adil Bir Sonuç Oldu2

İkinci maçta taraftarlarımızın da desteği ile turu geçmek istiyoruz Robin Van Persie Kesinlikle iyi skor, kapının sonuna kadar açık olduğunu düşünüyorum Faul yoktu, vücudumu kullandım Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın cezası nedeniyle takımın başında yer alan Yardımcı Antrenör Filipe Almeida, Atromitos karşısında elde edilen 1-0 galibiyetle ilgili, Daha fazla gol bulabilirdik ama olmadı, yine de güzel bir sonuçla ayrılıyoruz dedi.

İkinci maçta taraftarlarımızın da desteği ile turu geçmek istiyoruz

Robin Van Persie Kesinlikle iyi skor, kapının sonuna kadar açık olduğunu düşünüyorum

Faul yoktu, vücudumu kullandım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın cezası nedeniyle takımın başında yer alan Yardımcı Antrenör Filipe Almeida, Atromitos karşısında elde edilen 1-0 galibiyetle ilgili, Daha fazla gol bulabilirdik ama olmadı, yine de güzel bir sonuçla ayrılıyoruz dedi.

Filipe Almeida, Çok zor bir karşılaşma bekliyorduk ve öyle de oldu. Kazanmayı bildik. 5-6 net pozisyonumuz vardı ama olmadı. Daha erken golü bulup maçı bitirebilirdik. Adil bir sonuç oldu. Henüz bir şey bitmiş değil. Çalışmalarımız devam edecek. İkinci maçta taraftarlarımızın da desteği ile turu geçmek istiyoruz diye konuştu.

Zeminle ilgili olarak ise Almeida, Biz zeminin zorluğunun farkındaydık. Teknik kapasitesi yüksek bir takımız. Böyle bir takım olduğumuz içinde saha işimizi zorlaştırdı ama oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler. Daha fazla gol bulabilirdik ama olmadı ama yine de güzel bir sonuçla ayrılıyoruz ifadelerini kullandı.

ROBİN VAN PERSİE FAUL YOKTU, VÜCUDUMU KULLANDIM

Atromitos karşısında Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü kaydeden Hollandalı futbolcu Robin Van Persie, 1-0'lık sonucun iyi bir skor olduğunu belirterek, gol pozisyonu içinse Faul yoktu, vücudumu kullandım dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa karşılaşmayı değerlendiren Robin Van Persie, Aslında ortada geçen karşılaşmaydı. Tehlikeli bir takım olduklarını söyleyebilirim. İlk yarıda 4-5 fırsat bulduk ama değerlendiremedik. Bizim için gol yememek önemliydi. Maçın sonuna kadar gol umudumuzu koruduk ve maçın sonunda açıkçası biraz şanslıydık, golü bulduk diye konuştu.

Gol pozisyonu ile ilgili de Hollandalı yıldız, Golde vücudumu ve omzumu kullandım. Bazen vücudunuzu akıllı bir şekilde kullanmanız gerekir. Hakemin doğru karar verdiğini düşünüyorum. Faul yoktu, vücudumu kullandım değerlendirmesinde bulundu.

Tur şansı içinse Robin Van Persie, Kesinlikle iyi skor, kapının sonuna kadar açık olduğunu düşünüyorum. 1 gol çok önemli harika bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Durum iyi gözükse de yolun yarısında olduğumuzu bilmemiz gerekiyor diye konuştu.

MAÇTAN NOTLAR

UEFA'dan 2 maç ceza alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, mücadeleyi tribünden izlemek yerine otelde televizyondan takip etti.

VOLKAN ŞEN İLK MAÇINA ÇIKTI

Bursaspor'dan transfer edilen Volkan Şen, ilk kez Sarı-Lacivertli formayı giydi. Volkan, 87. dakikada Luis Nani'nin yerine oyuna dahil oldu.

VAN PERSİE'DEN 100. GOL

Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında deplasmandaki 100. golü atarak tarihe geçti.

Deplasmanda bugüne kadar oynadığı 98 maçında 100. golünü bulan Fenerbahçe, kalesinde ise 187 gol gördü.

YUNAN EKİPLERİNE KARŞI İLK ZAFER

Bu arada Sarı-Lacivertliler, Yunanistan takımlarına karşı ilk resmi galibiyetini aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Robin Van Persie Hugo Almeida Volkan Şen Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title