Haberler

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı Reddettim

Premier Lig Takımlarından Newcastle United'da Forma Giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu, İlginç İtiraflarda Bulundu.

Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu, ilginç itiraflarda bulundu.

Emre Belözoğlu, kulübünün internet sitesinden gelen transfer tekliflerine ilişkin açıklama yaptı. Emre Ali Sami Yen'e dönme fırsatını geri çevirdiğini ifade etti, Fenerbahçe'den de ciddi bir teklif geldiğini ancak reddettiğini açıkladı.

26 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın onu transfer etmek istediğini belirterek tercihinin kesinlikle İngiltere'de kalmak olduğunu söyledi. Takımın başına Allardyce'nın gelmesiyle birlikte önümüzdeki sezon forma şansı bulmasının zor olduğu ve ülkesine döneceği iddalarını yalanlayarak 'Sam Allardyce ile büyük bir uyum içerisindeyiz ve başarıya ulaşacağımıza inanıyorum' dedi.

Ayrıca Bayern Münih'in de kendisiyle ilgilendiğini açıklayan Emre, 'Transfer sezonu boyunca bütün Türk gazetelerinin adımı manşetlere çıkartacağını biliyorum. Ama Fenerbahçe ve Galatasaray'dan ciddi teklifler almama rağmen kariyerime İngiltere'de devam etmek istiyorum. Newcastle'ı tercih etme sebebim Premier Lig'in dünyaca tanınmış bir futbol organizasyonu olmasıdır' dedi.

2005 yazında Inter'den Newcastle'a 3.8 milyon pound karşılığında transfer olan Emre, İngiliz ekibinde 63 kez forma giydi ve 5 gol kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title