Haberler
Güncelleme:

Futbol dünyası, Neslican Tay'ın ölümüne sessiz kalmadı

Kansere karşı verdiği mücadeleyle milyonların sevgisini kazanan Neslican Tay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve milli futbolcular Neslican için sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

Bingül Teyze:

ah yavrum ah keşke öbür tarafa tesettürlü gitseydin hiç olmazsa orada rahat ederdin.

2
26
yanıtYanıtla
Türk:

Orda rahat edip edemeyeceğini siz nerden bilebiliyorsunuzki. Bu şekilde konuşarak günaha giriyorsun. Allah a şirk koşmaktır bu. Bunu sadece Allah bilir. Sen veya başkası kimse bilemez.

yanıt0
yanıt0
tr:

bingül teyze yediğin o naneler ne olacak tesettürmü kurtaracak önce insan ol beyinsiz yobaz bingül teyze insanlık adına o ahlakına tüküreyim bingül teyze

yanıt0
yanıt0
Sende olmasaydin:

Yasayan olu seni

0
14
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

çok üzücü ve acı bir durum,keşke giyimine dikkat edebilseydi kızcağız.

0
13
yanıtYanıtla
ahmet:

Halan daha akılınmadınız bu ülke ne çektiyse din taciri yobazlardan çekti en son 15 temmuz da bu gibi zihniyetler yapmadı mı halan daha kuran kurslarında çocuklara tecavüz ediyorlar bu nasıl bakar görlüktür anlamadım. .

yanıt0
yanıt1
hayatın gerçeği:

ne verdin ki hayat bize bir verdiysen ölümlerinle hastalıklarınla bin aldın keşke hiç olmasaydın

3
9
yanıtYanıtla
Cemil ulaş:

Şu yorumları yapanlar allah inşallah size beterini yaşatsın

4
1
yanıtYanıtla
ALOHA NESLİCAN:

Böyle güzel, güler yüzlü ve güçlü bir kadının ölmesine hakikaten çok üzüldüm. İnsanın gözleri doluyor. Onun bu savaşçı yönünü ve yaşama sevincini görünce niye bu kız öldü diyorsun. Kanseri defalarca yendin ama bu hastalığın sinsiliğiyle başa çıkamadın. Bacağın kesilmesine rağmen yaşama tutundun ve kanser denen illetle ölene kadar savaştın. Her şeye rağmen ayakta kaldın ve birçok insana ders verdin. Bu dünyada bulamadığın huzuru umarım öbür hayatta bulursun. Mekanın cennet olsun güzel insan.

2
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

VESSELAM REKLAMI ÇOK SEVER Bİ MİLLET OLMUŞUZ ;DÜNYANIN HER YERİNDE İNSANLAR ÖLÜYOR KİMİ CEHALET KİMİ KAZA KİMİ HIRS UĞRUNA ;PEKİ BU ÖLENLEREDE BU KADAR YER AYIRABİLİYORMUYUZ . ÖZELLİĞİ NE BU KIZIMIZIN DA KAÇ GÜNDÜR SUTUNLARDAN DÜŞMÜYOR. BU VATAN BU BAYRAK BU DEVLET UĞRUNA ÖLENLER AL BAYRAĞA SARILIP GELİRKEN DE BU KADAR DUYARLI OLABİLİYORMUYUZ. YİNE DE DİYORUM ALLAH AMELİNE GÖRE RAHMET EYLEYE

0
0
yanıtYanıtla
vasif:

SAYIN AHMET Sende mezara girdiğinde sanada gelecekler birşeyler sormaya O zaman bu yazdıklarını ve düşündüklerini anlatırsın tabiki konuşmaya gücün yeterse .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title