Haberler

Fenerbahçe - Trabzonspor Maçının Ardından - Ersun Yanal

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor karşısında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktör Ersun Yanal, aldıkları sonuçların mutlu edici olmadığını belirterek, "Biz kazanmak için oynarız. Kazanmak için sahada oluruz.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor karşısında 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin teknik direktör Ersun Yanal, aldıkları sonuçların mutlu edici olmadığını belirterek, "Biz kazanmak için oynarız. Kazanmak için sahada oluruz." dedi.

Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, yıpratıcı bir maç oynadıklarını söyledi.

Maçla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Ersun Yanal, yıpratıcı bir maç oynadıklarını dile getirerek, "Oyun gücü, mücadelesi oldukça yüksek oldu. Aslında aldığımız sonuçlar mutlu edici değil. Biz kazanmak için oynarız. Kazanmak için sahada oluruz. 10 kişiyken yapmış olduğumuz tavır etkileyiciydi. Bu kadar kolay ve basit kartlarla Fenerbahçe yıpratılacak bir takım değil. Fenerbahçe'yi bu kadar kolay şekilde, yönetirken eksik bırakmaya kimsenin hakkı yok. Birkaç gün içinde medya ekibimizle değerlendirme yapıp bilgilendirme yapacağız. Son Kayserispor maçında sonra MHK değişmişti. Ortaya konan tutum belliydi. Fenerbahçe'ye bildiğimiz, öğrendiğimiz sezonları yaşatmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında medya yetkilisinin Yanal'ın kısa bir konuşma yapıp soru almayacağını söylemesi üzerine, basın mensuplarının birçoğu salonda ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ersun Yanal Trabzonspor Fenerbahçe Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title