Haberler

Fenerbahçe-Torku Konyaspor maçının ardından (1)

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'daki mücadelede 21. dakikada yediği golle 1-0 geriye düşen sarı-lacivertli takım, 44. dakikada Alves, 80. dakikada da Egemen Korkmaz'ın golleriyle galibiyeti elde etti.

Bu sezon ligde 14. galibiyetini alan sarı-lacivertli ekip, puanını 44'e yükselterek, en yakın rakibi Galatasaray ile puan farkını 10'a çıkardı. Fenerbahçe zirve yarışındaki rakiplerinin puan yitirdiği haftayı 3 puanla değerlendirmesini bildi.

Sezonun ilk yarısında rakip filelere en çok golü son çeyrekte atan sarı-lacivertli takım, Torku Konyaspor karşısında da galibiyet golünü son bölümde kaydetti.

Fenerbahçe, ligin ilk yarısında deplasmanda 3-2 yenildiği Torku Konyaspor karşısında, Kadıköy'deki zorlu mücadelede rövanşı aldı.

- Saha ortasında galibiyet sevinci

Mücadelenin sona ermesiyle orta alanda toplanan Fenerbahçeli futbolcular, taraftarlarla tezahürat yaparak, galibiyetin sevincini yaşadı.

Futbolcular "Fener gol gol gol" diye bağırırken, tribünler "Şampiyonluk geliyor" şeklinde karşılık verdi.

Galibiyetin sevincini yaşayan Fenerbahçeli taraftarlar, karşılaşmanın sona ermesiyle tezahüratla Galatasaray'a göndermede bulundu.

- Savunmacıların golleri, galibiyeti getirdi

Fenerbahçe, Torku Konyaspor karşısında savunmadaki iki önemli oyuncusunun golleriyle, galibiyete uzandı.

Hücum oyuncularının üretkenliğinde sıkıntı çeken sarı-lacivertli takım, Alves'le ilk yarıda, Egemen Korkmaz'la da ikinci yarıda bulduğu gollerle, hanesine 3 puanı yazdırdı.

Portekizli savunma oyuncusu, sarı-lacivertli formayla Süper Lig'de ikinci golünü kaydetti. Alves, 3. haftadaki Sivaspor mücadelesinde ligdeki ilk golünü atmıştı.

Egemen Korkmaz da Alves gibi bu sezon ligde 2. golünü attı. Egemen 10. haftadaki Bursaspor mücadelesinde ilk golünü kaydetmişti.

- Emre 6 maç sonra ligde forma giydi

Teknik direktör Ersun Yanal'ın ikinci yarıda Cristian'ın yerine oyuna dahil ettiği Emre Belözoğlu, 6 maç sonra lig mücadelesinde forma giydi.

Sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını erken kapatan tecrübeli futbolcu, 2 aylık bir sürenin ardından ligde forma şansı buldu.

- Torku Konyaspor, 13. maçta da yenildi

Torku Konyaspor, İstanbul'da Fenerbahçe'ye karşı çıktığı 13. lig maçında da yenildi.

İki ekip arasında ligde Kadıköy'de yapılan mücadelelerin hepsini Fenerbahçe kazanırken, sarı-lacivertliler toplam 44 gol attı, kalesinde sadece 10 gol gördü.

-torku konyaspor

-egemen korkmaz

-mehmet topal

-ersun yanal

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Egemen Korkmaz Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title