Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Puan Kaybının Nedenini Buldu: Gol Atamıyoruz

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Sivasspor maçı sonrasında konuştu. Cocu, "Açık konuşmak gerekirse gol atamıyoruz. Bir gol atsak, takımın öz güveni artacak." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, 0-0 biten Sivasspor-Fenerbahçe maçı sonrasında karşılaşmayı değerlendirdi. Hollandalı teknik adam şu ifadeleri kullandı: "Yine hayal kırıklığıyla ayrıldığımız bir akşamı geride bırakıyoruz. Bugün iyi oynadık bana göre. İlk yarıda üretmekte zorlandık ama rakibimiz de bir şeyler üretemedi. Defansif anlamda iyi bir iş çıkardık.

"EN TEMEL MESELE GOL ATABİLMEK"

İkinci yarıda çok daha fazla pozisyon ürettik. Açık konuşmak gerekirse gol atamıyoruz. Bir gol atsak, takımın öz güveni artacak. Puan kayıplarının da temel sebebi bu. Son birkaç maçtır takım halinde doğru davranışlar gösteriyoruz ama futbolda en temel mesele gol atabilmek.

"BULUNDUĞUMUZ DURUMDAN MEMNUN DEĞİLİM"

Bu durumda olmamızın birçok sebebi var. Sadece bir tane olsaydı o zaman onu değiştirmek çok daha kolay olurdu ama gerçekten karmaşık durumdayız. Bazı konularda daha iyi noktaya geldik. Her şeyden önce şunu söyleyebilirim: İçinde bulunduğumuz durumdan memnun değilim."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

Mehmet:

Nerdesin aykut hocaaa??????????

9
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

vaybeeee cocu biz bunun farkina varamadik sen vardin yuh yani adama bak :))

11
1
yanıtYanıtla
ZAZAKİ:

SUPER ÖTESİ ZEKİ ADAMMIŞ TAKDİR ETTİM VALLA SORUNU ÇÖZMİŞ MAŞALLAH

10
1
yanıtYanıtla
1:

ŞU SOLDADO GİBİ ADAMIN VAR NEDEN OYNATMIYORSUN . UEFA KADROSUNA BİLE YAZMADIN ADAMI . DÜN KAÇIRDIĞI GOLLERDE ADAM AYLARDIR MAÇ OYNAMADIĞI İÇİN . FREY OYNUYOR SOLDADO OYNAMIYOR . SONRA FENERBAHÇE NİYE SON SIRALARDA .

10
1
yanıtYanıtla
DEDE:

TRABZONUN KUPASINI VERİN HIRSIZLAR DAHA ÇOK AĞLARSINIZ

3
8
yanıtYanıtla
Aydın demir:

Müzeden kupa çalan gerçek hırsızlar daha 30 sene şampiyon olamayacaksınız

yanıt0
yanıt1
Kenan:

Afferim büyük başarı gol atamıyoruz ilerleme var komedi yahu ali koç yaktın bizi

9
1
yanıtYanıtla
cem:

helal la bende diyordum niye puan alamıyor fener

8
1
yanıtYanıtla
A.s:

Bunu anlamak icin milyonlari götürmeye gerek yok gol yoksa puanda yok

8
1
yanıtYanıtla
Ergün dağ:

Problemin başı ali koç

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title