Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu: Herkes Kendine Gelsin

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi vizesinin kaçması ve Yeni Malatya yenilgisiyle Hollandalı Phillip Cocu'nun sert yüzü ortaya çıktı. Oyunculardan daha fazla disiplin isteyen Cocu, "Herkes kendine gelsin." diyerek futbolculara gözdağında bulundu.

Benfica yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi vizesinin kaçmasının ardından Süper Lig'deki Malatyaspor mağlubiyetiyle üst üste sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, sert yüzünü göstermeye başladı. Takımı tanıma aşamasını tamamlayan Hollandalı çalıştırıcının antrenmanlarda artık ipleri daha sıkı tuttuğu bildirildi. İlk geldiği zamanlarda ufak tefek hataları tolare eden Cocu'nun, takımın Göztepe sınavı hazırlıklarına başladığı andan itibaren çalışmalarda daha sert bir tavır aldığı ve yapılan hatalara kızmaya başladığı kaydedildi.

COCU'NUN PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜ YOK

Futbolculara isteklerini anlatan sarı-lacivertli hocanın idman maçlarında kafasındakileri göremediği anda antrenmanı durdurup oyuncuları eleştirdiği gelen haberler arasında. Phillip Cocu'daki bu değişimin ardından Fenerbahçeli futbolcuların da idmana vaktinden çıkmaktan, yemek saatlerine kadar artık daha disiplinli bir şekilde hareket ettikleri dile getirildi. Cocu'nun çalışmalar öncesi takımla yaptığı toplantılarda Göztepe karşılaşmasında puan kaybı istemediğini söylediği de ifade edildi

"HERKES KENDİNE GELSİN!"

Cocu'nun takım konuşmalarında oyunculara aba altından sopa göstermeyi de ihmal etmedi. Kimsenin formasını garanti görmemesini söyleyen tecrübeli hocanın "Sonuçlar kötü olduktan sonra kimin oynadığının önemi kalmıyor. Kimsenin 11'de olacağı kesin değil. Herkes kendine gelsin. Daha istekli, daha hırslı olan sahaya çıkar. Futbol sahada oynanır, isimlerin önemi yok" dediği bildirildi..

Kaynak: Haberler.com / Spor

Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

DERİN:

adamlar taraftarın istediği şekilde takım kurdular işte daha ne istiyorsunuz. bi istemediğiniz kalede volkan ile orta sahada souza ile topalın aynı anda oynamaması. bu ikiside hal olduktan sonra tam taraftarın istediği kadro çıkıyor ortaya. bundan sonrası taraftarın beceriksizliğidir.

6
5
yanıtYanıtla
TEZ:

göztepe maçı çok dramatik olucak.

6
3
yanıtYanıtla
Antin Kontin:

volkan mehmet topal valbeuno ozan gonderilmeden bu takim duzelmez. bu ismini saydiklarim takimi yonlendiriyor.

5
0
yanıtYanıtla
hey koko:

bide sen çıktın ortaya koko 3mac 2yenilgi koko bu işler kokoyle olmaz derhal koko mokoyu gönderin yoksa 5mac sonra rezil olursunuz geri dörtlü değişmeli oraya daha koşan basan adamlar konmalı hic degilse rakibin oyununu bozsun kos kos kos kos olmalı yoksa boş boş olur ali baba

1
3
yanıtYanıtla
CAPS:

Kokoyu içen kendine gelemiyor

0
3
yanıtYanıtla
FENERLİ:

BU TAKIMI BU HALE AZİZ YILDIRIM GETİRDİ. AZİZE OY VERENLER ŞİMDİ RAHAT UYUYORLARMI ACABA???

2
1
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

EEEEEEH BE AĞLAMALARINIZZZZZ YETTİİ AZİZ DE AZİZ

yanıt0
yanıt0
Kocaman Fenerbahçe:

Herkesi kendine getirmek senin görevin cocu efendi.senden bir halt olmaz

0
2
yanıtYanıtla
KAZIM BAYRAM:

Hem spotif direktörü ve antrenörü yabacı yapmak hatalı madem bu seneyide kaybedecekseniz ne diye bu iki yabacıyı getirpte takımıda lige ve avrupaya yabancı yaptınız bunu anlamış değilim . Yönetim değişti ama kafa gene aynı. Kim bu transfer edilen yabancılar . anlamış değilim.

0
1
yanıtYanıtla
kazım bayram:

Her sene aynı seneryo lig başında kaybedilen puanlar sonra bunu telafi için çırpınmalar. kaleci volkan mehmet topal ve hasan ali kaldırm ve adı sanı duyulmamış yabancılar takımdan gitmeli. Genç dinamik ve sahada mücadele eden bir takım kurulmalı.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title