Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Dinamo Zagreb ile oynayacakları mücadele öncesi, "Hedefimiz Şampiyonlar Ligi." dedi.

UEFA Avrupa Liginde Dinamo Zagreb ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu ve Mehmet Topal basın toplantısı düzenledi.

Phillip Cocu, zor bir takıma karşı oynayacaklarını belirtirken Beşiktaş maçını düşünmediklerini söyledi.

Phillip Cocu, basın toplantısında şu sözleri kullandı;

"YENİ BİR MAÇA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM"

Genç bir takım ama tecrübeli oyuncuları da var. Teknik kapasitesi olan bir yaratıcı bir takım. Son oynadığımız maçtan galibiyet aldıktan sonra yeni bir maça çıkmak için sabırsızlanıyorum. Zor olacak tabii. Kendi aramızda konuşurken de zor bir takımla oynayacağımızı söylüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapıp kazanmak istiyoruz.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi

"BEŞİKTAŞ MAÇINI DÜŞÜNMÜYORUZ"

Yarın bir ilk 11 sahada olacak ama bunun hakkında konuşmak istemiyorum. Önce 11'i oyuncular bilecek. Pazartesi günü oynayacağımız Beşiktaş maçını düşünmek istemiyoruz. O maçı düşünürsek yarın iyi bir skor alamayabiliriz. Bir sonraki maçı düşünürsek negatif etkisi olur. Önce konsantrasyonumuz bu maçta olacak. Bu maç biter bitmez Beşiktaş maçına hazırlanmaya başlayacağız.

"TEKRAR ŞAMPİYONLAR LİGİNİ İSTİYORUZ"

Ligin çok önemi var bizim için. 3 maç üst üste kaybettik. Galibiyetler almak için gelişime ihtiyacımız var. Avrupa'da önemli. Alacağımız tecrübe bizim için çok önemli. Fenerbahçe'yi Avrupa'ya göstermek istiyoruz. Orada da çok büyük hedeflerimiz var. Ama bizim önceliğimiz tekrar Şampiyonlar Liginde olabilmek. Orada olmak için de ligi kazanmamız gerekiyor. Biz her maçı kazanmak istiyoruz. Zaten Fenerbahçe gibi bir takımdaysanız hedefiniz bu olmalı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi

"MAÇIN FAVORİSİ YOK"

Maçın büyük bir favorisi olduğunu düşünmüyorum. İki takım da kazanmak için sahaya çıkıyor. İkisi de kazanmak için oynayacak. Biz deplasmanda olan takımız. Bizim için daha zor. Kendi liginde dominant bir takıma karşı oynayacağız.

"BARIŞ ÖZEL BİR OYUNCU"

Barış Alıcı özel bir oyuncu, kaliteli bir oyuncu. Topsuz oyun içindeki hareketliliğiyle, 3. bölgedeki karar yeteneğiyle bizim kullanabileceğimiz bir oyuncu. Her genç oyuncu için normal bir durumu yaşadı, durağan bir sürece girdi. Ona güveniyorum.

Tecrübeli futbolcu Mehmet Topal ise şu sözleri kullandı;

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi

TOPAL: BU SORULARDAN ARTIK SIKILDI

Jailson ve ben takıma faydalı olmaya çalışıyoruz. Souza'da buradayken bu tür sorulardan çok sıkılmıştık. Kazanınca sorun yoktu. Bir maç kaybettikten sonra ikimizin beraber oynaması eleştiriliyordu. Jailson - Topal soruları gelecek diye korkuyorum artık. İşin şakası bir yana takıma yararlı olmak için elinden geleni yapıyor. İnşallah uzun süre Fenerbahçe'de kalır. Bütün hocaların sistemleri farklıdır. Hocamızın benden istekleri de farklı. Çok iyi anlaşıyoruz. Benden istediklerini çok iyi biliyorum. Sahada gücüm yettiğince yapmaya çalışıyorum.

"GALİP GELMEK İSTİYORUZ"

Dünya 2. olmuş bir ülkenin ekol olmuş takımına karşı oynayacağımızın farkındayız. Sezona iyi başlayamadık, şanssız puan kayıpları yaşadık. Yeni ve kaliteli oyunculara sahibiz. İster istemez sezon başlangıcında bir uyum sorunu olur. Biz de bu sorunu en kısa süreye çekmeye çalıştık. İyi yoldayız. Konyaspor maçının üstüne koyarak daha iyi performans göstereceğimize inanıyorum. İyi bir performans gösterip sahadan galip gelmek istiyoruz.

"BURAYA GELDİĞİMDE 2008'İ HATIRLADIM"

Dürüst olmam gerekirse buraya geldiğimde aklıma ilk gelen 2008'de çeyrek finalde oynadığımız Hırvatistan maçı aklıma geldi. Dikkatli olmalıyız. Hocamız tüm uyarıları yaptı. Yapmamız gerekenleri biliyoruz. Hedefimiz gruptan çıkmak. Lider çıkabilirsek bizim için büyük mutluluk olur.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dinamo Zagreb Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

idanadına konyasporrrrrrrrrr:

Bence cocostar emeklemeden koşmayı düşünüyor ilk önce türkiye ziraat kupasını alda bi kaç yılık hasretinizi giderin ondan sonra şampiyonlar ligini düşünün ama sabah sabah iyi güldürdün beni allahda seni ligin 18. sıraki takım olarak güldürsün inş.

6
9
yanıtYanıtla
SULTAN:

ÖNCE Bİ KÜMEDE KALIN. SONRA HEDEF BELİRLERSİNİZ.

6
6
yanıtYanıtla
komili kokoya karşı:

ligden düşersen 1. liginde şampiyonlar ligi var

5
6
yanıtYanıtla
KSK li mesut:

Haydi bastır fenerbahçe. Konu ülkemiz ezeli rekabet ebedi dostluk. Uefa da diğer takımlarımızada başarılar diliyorum. Diğer kansızların yorumları önemli değil...

6
0
yanıtYanıtla
DİŞİ KARTAL ASLI:

ŞAMPİYANLAR LİGİ İSTERMİŞMİŞMİŞ:))) SEN ÖNCE KÜME DÜŞME GERİSİNİ SONRA DÜŞÜNÜRSÜN.

1
5
yanıtYanıtla
Kadıköy boğası:

Dişi kartalı severim

yanıt4
yanıt1
xv:

Şampiyanlar ağzının salyalarını sil, nereye basacağını şaşırmışın

yanıt0
yanıt0
emr-et:

biz bu hedefleri iyi biliriz 10 yıldır aynı senaryo :)))

4
0
yanıtYanıtla
:

FENEVE UEFA AVRUPA LİGİ BİLE FAZLA GELİR NE CL Sİ .

1
1
yanıtYanıtla
sokaktaki FB li:

Eveet ne diyor sayın hoca, gelişime ihtiyaç var, önce kendini geliştirmesi gerektiğinin farkına varmışmı acaba, şu ayew denilen adamı daha ne zamana kadar göremeyecek, onunda gelişmesini beklersek yandı keten helva, barışı neden oynatmadığıda ortaya çıkmış oldu, gelişmesi gerek daha küçükayew gelişmişya sağ tarafta harikalar yapıyor, yazık yaa çok yazık koskoca FB nin başındakine bir bakarmısınız, KOCAMAN bir adamı gönderin, Cocu, koku su 3 maçta ortaya çıkmış birine sabredin, iyi sabırlar Aykut dümanları

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title