Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman: 10 Kişi Kalan Takımı Yenemediğimiz İçin Üzgünüz

Güncelleme:

Galatasaray ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, 10 kişi kalan rakibe karşı kazanamadığımız için mutsuzuz." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 0-0 berabere kaldıkları Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

İkinci yarıda istedikleri etkinliği gösteremediklerini dile getiren Kocaman, yayıncı kuruluşa şu ifadeleri kullandı;

"10 KİŞİ KALAN TAKIMA KARŞI KAZANAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ"

"Her iki taraf için de kazanmaya ve kaybetmeye yönelik söylenecek her şey doğru gibi. İlk yarı iyi olmasa da maçı koparmaya yakın olduğumuz dönemdi. İkinci yarıda daha da artıracağımızı düşünürken tam tersiyle karşılaştık. Kırmızı kartlık pozisyona kadar ki süreç Galatasaray'ın bizim zaaflarımızı değerlendirdiği bir dönem oldu. Bir türlü topu tehlikeli bölgeye geçirecek hamleleri yapamadık. 10 kişi kalan rakibe karşı kazanamadığımız için mutsuzuz. Ama öbür taraftan da ikinci yarıdaki 20-25 dakikalık bölümü gördüğünüzde kötünün iyisi denebilir"

"DİĞER KULÜBELERE BAKMAM"

"İkinci sefer böyle oluyor. Yıllardır kenarda duruyorum, diğer kulübeye bakmam. İkinci kez rakip kulübelerden bu tarafa bir şeyler geliyor. Ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz, cevabını onlar vermeli."

"HAKEME HAK VERMEK LAZIM"

"Böyle bir ortamda, zorluk derecesi güç maçta biraz da olsa hakemlere hak vermemek büyük insafsızlık olur. Bizim statta, Beşiktaş'ın stadında her yerde durum aynı. Ne olursa olsun 'Hakem bize versin' isteniyor."

"İKİ TAKIM İÇİN DE HATALI KARARLAR VARDI"

"Aleyhimize çok net kararlar vardı. Ancak şu ortamı görünce anlamaya çalışıyorum. İki takım için de teraziyi kaçıran kararlar vardı. Attığımız gol gri, penaltı griden biraz fazla. Galatasaray için de aynı şekilde."

"CÜNEYT ÇAKIR BİR TARAFI ÖNE ÇIKARTMADAN YÖNETTİ"

"Cüneyt Çakır kafasında bir takımı öne çıkarmadan maçı yönetti. oyunu olağan akışına bırakmaya çalıştı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aykut Kocaman Cüneyt Çakır Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title