Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, PFDK Kararlarını Eleştirdi: Soldado Adam mı Öldürdü?

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Anderlecht galibiyetinin ardından PFDK'nın Galatasaray derbisi hakkında verdiği cezalar hakkında konuştu. PFDK'nın verdiği kararları adeletsiz olarak değerlendiren Koeman, şu sözleri kullandı:

"Cezaları duydum. Örneğin Soldado. Gerçekten inanılmaz... Belhanda, Soldado'yu kovalayıp bir an kovalıyordu. Kafasını, dirseğini kullanıyor. Karşılığı ne? Sıfır maç. Bunun adaletini sağlayacak kişi ben değilim ama görüntüleri gördük. Görüntüler yalan mı söylüyor? Soldado, 6 maç ceza alıyor ama nasıl oluyor diğer oyuncu sıfır maç ceza alıyor. Gerçekten inanılmaz. Soldado birini mi öldürdü? Ben gerçekten inanamıyorum bu kararlara. Soldado, 6 maçlık ne yapmış? Bence çok gülünç bir durum. Bu adalet mi? Bence değil.

''HAKEMLER OLMADAN FUTBOL OLMAZ''

Ben futbola konsantre olmak istiyorum. Çünkü futbolu seviyorum. Bazen 4. hakemle tartışmalarınız tabii olabilir ama ben onlara saygı gösteriyorum. Hakemler olmadan futbol olmaz. Bazen hatalar yapılabilir ama hakemliğin zor bir iş olmasını bilmeliyiz. Özellikle Galatasaray - Fenerbahçe maçını yönetiyorsanız.

''SEVK KARARLARI BİZİ ETKİLEMEDİ''

Sevk kararlarının maçtan önce açıklaması bizi hiç etkilemedi. Çünkü biz futbola odaklanıyoruz. Teknik ekibin bir parçasıysanız her günü kimin oynayıp kimin oynamadığı hakkında konuşursunuz. Cocu ile de her gün konuşuyorduk ama bir futbolcu ismi veremem."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (22)

Mesut:

fatih terimden korkanlar gs yi bitirmek için her yolu deniyorlar. Geçen sene Aykut devamlı konuştu hiç ceza yok. Fatih gelmezden önce bjk cirit atıyordu Terim geldi bjk fıs. fb zaten bitik yanına gs yi de çekmeye çalışıyor. Ama Terim in Türkiye ve Avrupadaki başarısına ulaşamayacaklarını anladıklarından cezayla yıldırmaya çalışıyorlar. Ama hevesleri yine kursaklarında kalacakk

4
11
yanıtYanıtla
SS:

Kardeşim yemin ederim ki Galatasaraylıyım. Ama hele bir anlatsana şu GS''nin avrupadaki başarılarını. Benim bilmediğim ne başarısı var.

yanıt1
yanıt1
neguldumya:

he ya paratordan korktu millet. kuytu köşelerde altlarına yapıyorlar

yanıt2
yanıt0
doğruyu söyleyen(köyden kovulmasak bari):

Kardeş neyin başarısı bu hala eskilerden konuşmaktan bıkmadınız gitti . . . gsnin avrupa kupası var onlara ceza verelim mi diyolar . nasıl bir gslisin ki takımının son 5 maçını izlemeden konuşuyon . . . adam kovalamak nedir Terim bunu daha önceden de yaptırdı dünya kupasında yediremeyince. . .

yanıt0
yanıt1
ARDAHU:

valla fenerbahçeyi hiç sevmem ama adamlar bu sefer haklılar! ne hakem bir şey yaptı ne de başkası. soldado hariç. ama olayların çıkmasındaki sebep soldado olamaz! sebebi ''kötü olan feneri yenemememek''! başkası hikaye!

12
1
yanıtYanıtla
Tarafcilar:

Bu gs liler bana bi aciklasin ya melo kadikoyde saldirirken adamsin diye bagiranlar bugun jalsionun krosesine isyan ediyonuzda bunun neresinde haklilik ariyosunuz su bi gercekki gs lobisi turkiyede kimi isterse o sampiyon oluyo bunlarda sporun icindeki FETOCULAR

2
7
yanıtYanıtla
ANCA FB LİLER YAPAR:

melo kime tokat attı böyle iftiracı

yanıt3
yanıt0
deryam366:

ulan o sahada volkan demirel olacaktı hasanı da gömerdi belhandayı da

yanıt1
yanıt1
AYIVOLKAN:

Evet gömerdim. Kafesimde mahsur bıraktılar. Bırakanlar utansın . .

yanıt1
yanıt0
aynı fb işte değişmez:

dün oranize şkilde terime gs ye küfür eden fb li taraftarları da şarkı söylüyore sanmıştı. Ali koç neredeydi? niye susturmadı taraftarı. Aynı tas eski hamamdan beter.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title