Haberler

Fenerbahçe Taraftarlarına Kayısı İkram Edilecek

Fenerbahçe taraftarlarına kayısı ikram edilecek

MALATYA - Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, cumartesi günü oynanacak olan Yeni Malatya Spor- Fenerbahçe maçında sarı-lacivertli taraftarlara kayısı ikramında bulunacaklarını söyledi.

MTB Başkanı Ramazan Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Malatya halkının ne kadar centilmen olduğunu göstermek amacı ile kayısı ikramında bulunacaklarını kaydederek, "Bu hafta sonu Yeni Malatya spor Türkiye'nin en köklü kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'yi misafir edecek. Biz de Malatya Ticaret Borsası olarak İstanbul'dan ve civar illerden maça gelecek olan seyircilerimize bir ikramda bulunabilir miyiz? Diye düşündük. Bununla ilgili Yönetim Kurulumuz ve Valimiz ile görüşmelerde bulunduk. Gelen misafirlerimize hem reklam ve tanıtım amaçlı olarak, hem de Malatya Sporlu taraftarların ve Malatya halkının ne kadar misafirperver olduklarını gösterecek şekilde onlara küçük ambalajlar şeklinde hem kükürtlü, hem de organik dediğimiz kayısıları onlara ikram edeceğiz. İnşallah kadim şehir Malatya yine Türkiye'nin en önemli spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe'yi misafir ederken bir taraftan da Malatya'nın ne kadar önemli ve özel şehir olduğunu, insanların ne kadar misafirperver olduğunu, ne kadar yakın olduklarını da bunun ile beraber onlara göstermiş olacağız" şeklinde konuştu.

Özcan, maçta Yeni Malatyaspor'un gelip gelmesini umut ettiklerini aktararak, "Malatya tarih boyunca bir sürü önemli işlere ev sahibi yapmış bir şehir. Bu haftadaki maçı da inşallah biz kazanırız ama yine de maçı dostluk kazansın, insanlık kazansın ve Türkiye de özellikle tribünde bir takım kendini bilmez belki çok fevri hareketler ile misafir takımı zor durumda bırakan aslında centilmenliğe ve spora yakışmayan hareketler ile bazen zor duruma sokuyorlar. Bundan uzak tamamen dostluğun ve centilmenliğin ön plana çıktığı bir maç olur. Hem Malatyaspor yönetimini hem de Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi bir arada tribünde dostluk ve kardeşlik içinde bir maç izlenmiş olsun. Hafta sonu gerçekleşecek olan maça buradan da bütün Malatyalılara da civar illerdeki bütün misafirlerimizi İstanbul'daki Fenerbahçelileri de davet ediyoruz. Malatya bu maça ev sahipliği yapmaya hazır" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ramazan Özcan Fenerbahçe Malatya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title