Haberler

Konyaspor, Fenerbahçe Maçı Biletlerine Yüzde 650 Zam Yaptı

Güncelleme:

Konyaspor, Fenerbahçe maçı öncesinde deplasman biletlerine yüzde 650 zam yaptı.

Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi ev sahibi ekibin maç için belirlediği bilet fiyat politikasında sarı-lacivertli taraftarlar için yapılan yüzde 650'lik artış dikkat çekti.

Spor Toto Süper Ligde ilk 4 haftada istediğini alamayan Fenerbahçe, 16 Eylül Pazar günü saat 20.00'de deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

YÜZDE 650'LİK ZAM DİKKAT ÇEKTİ

Maç öncesi ev sahibi ekibin, deplasman tribününe uyguladığı yüzde 650'lik artış dikkat çekti. Yeşil-beyazlı ekip, en son sahasında oynadığı Bursaspor maçında rakip tribün biletlerini 13 TL'den satışa çıkarırken, Fenerbahçe taraftarlarına bileti 84,5 TL'den satışa sundu. Yüzde 650'lik artış sarı-lacivertli taraftarlardan tepki gördü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

NALÇACI:

tabii fiyat yüksek yazılacak az bile yazmışlar. fener taraftarı koskoca 5. sıradaki konyasporu izleyecek 84, 5 TL az.

14
5
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

KONYAYI VE KONYALILARI SEVERİM ; -YALNIZ BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK LAF ETME salçacı . . .

yanıt0
yanıt3
Beşiktaşlı:

Tepki verecek bir durum göremedim. Bu febeliler bedava maç izlemek istiyor galiba. Geçen yıl Konyaspor – Beşiktaş maçı bilet fiyatı 80 TL idi. Ben 80 TL ye maç izledim. Geçen yıldan bu yana döviz ikiye katladı. Demek ki Beşiktaş gelse 160 TL gibi rakam olacak. Febe küçük takım olunca 85 tl fiyat yazmışlar.

10
6
yanıtYanıtla
MY~:

bu renksizlerde iyice kendini takımdan saymaya başladı FENERBAHÇE CUMHURİYETTİR karga sürüleri haddinizi bileceksiniz

yanıt6
yanıt4
ABC:

Küçük takım deyip Fenerbahçe ilgili habere yorum yapıyorsun. Bir insan ancak bu kadar kendini yalanlayabilir.

yanıt1
yanıt2
antalyalı:

bu fiyat gayet normal. fenerliler 5. sıradaki konyasporu izleyecekler. tabi febe taraftarı kendi takımı 13. sırada olduğu için alt sıralardaki takımlarla oynadıkları zaman aralarındaki rekabetten dolayı heyecan yaparlar. fenevbahçe bu yıl düşmemeye oynuyor ligde kalsın böyle takımlar ligimizde olması gerekir. Ben şahsen Fenevbahçe maçına üste para versinler anca giderim benim 14 yaşındaki yeğenimin kanat bindirmeleri Şener-Hasan ikilisinin kinden daha verimli.

7
2
yanıtYanıtla
asd:

bu ender fikirlerin senin olsun (!)

yanıt1
yanıt2
insan:

abartılacak bir şey göremiyorum. 84, 5 lira fiyatı neden tepki gösterdiklerini anlamadım. Normalde de Kadıköy''deyken kale arkası bu fiyata yakın bir fiyat oluyor. Eğer ki Bursa maçı ile bu maç arasındaki bilet farkından dolayı şikayet ediyorsanız takımların büyüklüğü ile alakalıdır. Gs yada Bjk de gelse yakın fiyatlar olurdu. Çokta takınılacak bir şey değil.

7
1
yanıtYanıtla
gfb:

bende 650 tl sandım

2
2
yanıtYanıtla
gs:

bu yuzden 3 buyuk bırlessın bunlara meydan vermesın

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title