Haberler

    Gomis'in Fenerbahçe'ye Gideceği İddiaları, Taraftarları Heyecanlandırdı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın eski golcüsü Gomis'i transfer edeceği yönündeki haberler sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

    Fenerbahçe'nin sezon başında Galatasaray'dan ayrılan Batefimbi Gomis'i transfer etmeyi planladığı yönünde çıkan haberler Sarı-Lacivertli taraftarı heyecanlandırdı. Yaşanan gelişmeler sosyal medyada geniş yankı bulurken, Fenerbahçeli taraftarların çoğu Gomis'in takıma önemli katkı yapacağı kanaatinde.

    TAM İSABET OLUR!

    Fenerbahçeli taraftarlar, "Gomis Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra eski takımının nasıl sıkıntı yaşadığı ortada. Geçen yılki performansı da inanılmazdı. Fenerbahçe yönetimi bu transferi bitirirse en akıllı transferi yapmış olur. Üstelik Gomis ligi de çok iyi tanıyor ve Süper Lig'in sertliğine de son derece alışık" ifadelerini kullandılar.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Sosyal Medya Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (38)

    t.c türkiyeliiiiiiiiiiiiiii:

    Hani bi işe yaramaz beleşçi bir futbolcuydu hani maymun diye hakaret ediyordunuz fb gibi tükürdüğünü yalıyan bir takım yok şu ülkede

    12
    9
    yanıtYanıtla
    KSK li MESUT:

    Yalan haber olduğu açık ve net zatende. Conconlar nasılda havlamışlar ama. :)

    6
    8
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    TERBİYELİ OL LAN DANGALAK. HOŞT SANA ATACAK KEMİĞİMİZ YOK. NAYLON ŞAPKACI HADE ORDAN .

    yanıt4
    yanıt5
    Adınızı Yazın:

    1- Gomisin Al Hilalde planları var 2- Fenerin Gomise o paraları verecek durumu yok 3-Gomis fenere gitmez

    8
    5
    yanıtYanıtla
    galatasar lılar:

    4 gomis küme düşecek takımlara gelmez 5 düşmese bile şampiyonlar liginden başkası kesmez

    yanıt4
    yanıt1
    adınızı yazına cevap:

    1- planlar her zman değişebilr 2- fenerin parası çok kafanı yorma 3- Türkiyede oynayıp rakip takıma gitmez denilebilicek tek futbolcu alexdir. Gökhan ve caneri de gördük sonuçta

    yanıt4
    yanıt4
    V:

    Olm adına şarkı yapıldı lan gomisin hala bu haberin şişirme olduğunu anlamıyor musun? Yok gökhandı canerdi kıyasladığın adamlara bak bi. Ayrıca alexe gelince evet onda haklısın oda başka takıma gitmezdi ama tek futbolcu olduğu konusunda yanlışın var drogba wesles alex gomis vs vs bole adamlar gitmez diyorum. Nys pardon ya bi fenerliye laf anlatmaya çalışıyorum hata bnde

    yanıt0
    yanıt0
    mehmet:

    ya saçma saçma haberler çıkarmayın ali koç mümkün oldukça takımı gençleştirmeye çalışıyor siz 34 yaşındaki adamı alacak diyosunuz bu adam yıllık 6 m euro alıyor fenerde yıllık 2 ye mi oynayacak

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Sabri Reis:

    La adam gittiği takımdan şuanda 10 Milyon Eur ücret alıyormuş. Fener ne vericekte gelsin

    6
    3
    yanıtYanıtla
    55:

    Yine yalan haber. . Aynen öle 10mio alan adamın ne işi var burada ayrıca 2020ye kadar sözleşmesi var. . 25mio ya imza atmış. . . Carlos Bacca ya da Jackson Martínez deseniz tamamda. .

    4
    4
    yanıtYanıtla
    Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title