Haberler

Fenerbahçe Taraftarı Samandıra'ya Çıkarma Yaptı

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarı Galatasaray derbisi öncesinde Samandıra'da takımlarına büyük bir destek verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Kadıköy'de Galatasaray ile kritik bir maça çıkacak Fenerbahçe'de hazırlıklar devam ederken, taraftardan da bir sürpriz geldi.

Fenerbahçe'nin Samandıra'da derbi öncesi yaptığı son çalışmaya sarı-lacivertli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

MEŞALELERDE TAKIMLARINA DESTEK OLDULAR

Fenerbahçe taraftarları, meşalelerle ve tezahüratlarla takımlarına derbi öncesi destek olurken, takımla da fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Samandıra Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (9)

Rambo Dortmund:

Feneeeeeeeeeeeeeeeeeer

6
1
yanıtYanıtla
Taraftar:

İşiniz hep galatasaray taklidi yapmak sizi cik cik kuşları.

1
3
yanıtYanıtla
celal çakır:

sizde bir türlü kükreyemediniz hastamısınız yoksa kronikleşmiş hastalık

yanıt0
yanıt0
12345:

biraz özgün olun ya herşeyi taklit ederek aslını yaşatıyorsunuz minik kuşlar

3
0
yanıtYanıtla
Özkan gun:

Sn.avel GS liler bilemezsiniz de siz yine söyleyeyim biz her maç öncesi antrenman sahasını ziyaret Edip destek veriyoruz en az o ekranda gördüğünüz miktar kadar kişi boş konuşmayın yaptınız dün akşam bı görgüsüzlük gündem olmak için bu kadar cabalamaniza gerek yok ??

0
0
yanıtYanıtla
celal çakır:

her derbide aslen fb mizi taklıt etmek isteyen gs lilerdir asıl yaradı olan gocunur diye bir laf vardır ya hani sizinkide öyle bir şey (falan filan lafları)

0
0
yanıtYanıtla
Ultra Arslan:

Siz bizi her macta yenin ama biz sampiyon olalim.

0
0
yanıtYanıtla
AZNİF KALINTAKAR:

cincişler galip gelmeyi unutun fark yememeyi düşünün.

0
0
yanıtYanıtla
aykut kocaman:

Aykut hocamiza güvenimiz tam ,kazanacağiz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title