Haberler

Fenerbahçe Taraftarından, Hasan Ali Kaldırım'a Büyük Destek!

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarı, Kayserispor maçı öncesi Hasan Ali Kaldırım'ı tribünlere çağırarak büyük destek verdi.

Fenerbahçe- Kayserispor maçı öncesi sarı lacivertli tribünler, maç öncesi Hasan Ali Kaldırım'ı tribünlere çağırdı.

Transferde sürekli olarak sol bek talebinde bulunan ve Hasan Ali Kaldırım'a eleştirilerde bulunan sarı lacivertli taraftarlar, transferin yapılmaması üzerine 'destek' kararı verdi. Fenerbahçe taraftarları, "İnandık sana, güvendik sana, yüzümüzü kara çıkarma" tezahüratlarıyla Hasan Ali Kaldırım'ı iki kez tribünlere çağırdı.

HASAN ALİ KALDIRIM TRİBÜNLERE KARŞILIK VERDİ

Hasan Ali Kaldırım, bunun üzerine tribünlere gitti ve Fenerbahçe armasını öperek karşılık verdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da maç öncesi takım otobüsünden inen tüm futbolcuların elini sıkarken, Hasan Ali Kaldırım ile ayrıca bir sohbet ederek sarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

REALİZM ve FENERBAHÇE:

Nasıl bir taraftardır, nasıl bir medyadırki bu çocuğa haksızlık yapıp dururlar, maçı seyrederken görmezlermiki solbek solaçık olmuş asist yapıyor, takımı hucuma taşıyor, sol açık denilen kimse ortada yok, zavallı bek hem ileri hem geri canını dişine takıyor, sizin futbol anlayışınız bumu, nasıl bir taraftarsınız siz boyuna solbek alınmalı diye söylendiniz, futbol ile alakanız yok, defansif oynatıyor diyen Aykut Hoca yı yediniz, alın size hucum oynatan cocu, sayın KOÇ Aykut Hoca yı göndermeyecektin

11
3
yanıtYanıtla
Efedayı:

Sağbekin Şener , solbekin Hasan Ali oldukça böyle daha çok maç kaybedersin . Beşiktaş Gökhan ve Caner''i aşırarak Fenerbahçe''yi bitirdi . . .

8
3
yanıtYanıtla
misafir:

olması gereken bu. sağ olsunlar.

8
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

YA MAÇ SONRASI DA BU DESDEĞİ VEREBİLDİLER Mİ ?

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title