Haberler

Fenerbahçe-Sturm Graz Maçından Notlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla oynadığı rövanş maçını izledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya'nın Sturm Graz takımıyla oynadığı rövanş maçını izledi.

Ülker Stadı'na maçın başlamasına kısa bir süre kala gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la protokol tribününden takip etti.

Kocaman değişiklik yapmadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sturm Graz'la oynanan ve 2-1 kazandıkları ilk maçın kadrosunda değişiklik yapmadı.

Kocaman, kalede Volkan Demirel'e şans verirken, savunma dörtlüsünü Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Martin Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluşturdu. Savunmanın önünde Josef de Souza, ve Ozan Tufan'ı oynatan Kocaman, kanatlarda yeni transferler Nabil Dirar ile Mathieu Valbuena'ya şans tanıdı. Tecrübeli teknik adam forvet arkasında Alper Potuk'u, ileri uçta ise yine genç isim Ahmethan Köse'yi sahaya sürdü.

Fenerbahçe'de yeni transferler Dirar ve Valbuena, sarı-lacivertli formayla Kadıköy'de ilk kez maça çıkarken, Carlos Kameni ile Mauricio Isla yedek kulübesinde bekledi. Sakatlığı bulunun Mehmet Ekici ise kadroda yer almadı.

Van Persie kadroda

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Robin van Persie, 18 kişilik kadroya girdi.

Son iki antrenmanda yapılan testlere olumlu sonuç veren Hollandalı futbolcu, tam hazır olmadığı gerekçesiyle maça yedek kulübesinde başladı.

Van Persie, sakatlığı nedeniyle Avusturya'daki ilk maçta forma giyememişti.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Mehmet Ekici, kadroda yer almadı. Teknik direktör Aykut Kocaman, Salih Uçan'ı ise 18 kişilik maç kadrosunda tercih etmedi.

Sarı-lacivertlilerin yedek kulübesinde, Van Persie'nin dışında yeni transferler Carlos Kameni, Mauricio Isla, Aatif Chahechouhe, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı ve Miroslav Stoch oturdu.

Sakatlığı devam eden Jose Fernandao'nun yanı sıra, kadro dışı kararı kaldırılarak takımla çalışmalara dün başlayan Gregory van der Wiel, Avrupa listesinde olmadıkları için Sturm Graz maçında kadroya giremedi.

Aykut Kocaman, 1544 gün sonra Kadıköy'de

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımın başında Kadıköy'de bin 544 gün sonra sahaya çıktı.

Fenerbahçe'nin başında Ülker Stadı'nda son maçına 12 Mayıs 2013'te çıkan Kocaman, bin 544 gün sonra Kadıköy'ün çimlerine sarı-lacivertli takımın teknik direktörü olarak ayak bastı.

Taraftarın ilgisi büyük

Fenerbahçe taraftarı, Kadıköy'deki sezonun ilk maçında Ülker Stadı'nın tribünlerinin büyük bir bölümünü doldurdu.

Sarı-lacivertli taraftarlar, geçen sezon derbiler ve Avrupa'daki bazı maçlar hariç tribünleri dolduramamıştı.

Her iki kale arkası tribününün tamamen dolu olduğu statta yaklaşık 35 bin sarı-lacivertli taraftar, takımlarına destek oldu.

Öte yandan, 100 kadar Sturm Graz taraftarı da deplasman tribününden takımlarını destekledi.

Hibrit çimde ilk maç

Ülker Stadı'nın yenilenen zemininde ilk maça çıkıldı.

Geçen sezonun son maçından sonra Ülker Stadı'nın zemini tamamen kaldırıldı ve hibrit çime geçildi. Ülker Stadı'ndaki yeni zemin olan hibrit çim beğeni topladı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Aykut Kocaman Graz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title