Haberler

Fenerbahçe - Sheriff Maçından Notlar

Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi H Grubunda Sheriff ile Yaptıkları Mücadelede, Bazı Yedek Futbolculara Şans Verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi (H) grubunda Sheriff ile yaptıkları mücadelede, bazı yedek futbolculara şans verdi.

Alman teknik adam, gruptan lider olarak çıkmayı garantileyen takımında, Moldova temsilcisine karşı as kadronun hafif sakatlıkları bulunan oyuncularını değerlendirmeyip, daha önceki maçlarda az süre alan birçok oyuncusunu 11'e dahil etti.

Sarı-lacivertli ekibin kalesini Volkan Demirel'in yerine Volkan Babacan korurken, bu futbolcu, bir Avrupa kupası mücadelesinde ilk kez şans buldu. Genç kaleci Mert Günok da yedekler arasında yer aldı.

Sheriff'e karşı savunmanın sağında Gökhan'ın yerine Bekir görev alırken, Fenerbahçe'den ayrılmak için gün sayan Roberto Carlos'un savunmanın sol tarafındaki mevkisinde Dos Santos yer buldu.

Mehmet Topuz'u dinlendiren Alman çalıştırıcı, orta alanın sağına Özer'i koyarken, orta alanda Cristian'ın yerinde Deniz görevlendirildi.

Alex'in de yer almadığı 11'de, orta alanın solunda Uğur'a şans verilirken, sarı-lacivertliler Semih-Güiza ikilisinden oluşan çift forvet kurgusuyla Sheriff'e karşı mücadele etti.

Sarı-lacivertliler, 17 kişilik maç kadrosuyla Sheriff'e karşı sahaya çıktı.

Cezası nedeniyle Turkcell Süper Lig'de sahasındaki son 2 maçında seyircisinden yoksun kalan sarı-lacivertliler, 41 gün sonra taraftarıyla buluştu.

Fenerbahçe için bir anlamda formalite olan Sheriff maçına sarı-lacivertli taraftarlar fazla ilgi göstermedi.

Migros kale arkası tribünde çok az sayıda taraftar yer alırken, diğer tribünlerde de büyük boşluklar oluştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Sheriff maçıyla, takımın başında 24. Avrupa kupası maçına çıkarak, sahip sarı-lacivertli ekibin başında en çok Avrupa maçına çıkan teknik direktör unvanını elinde bulunduran Arthur Zico'yu yakaladı.

Alman çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin başında bir Avrupa kupası maçına daha çıkarsa, unvanı eline geçirerek, sarı-lacivertli kulüpte bir rekora daha imza atmış olacak.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title