Haberler

Fenerbahçe sezonu tek kupa ile kapadı

Fenerbahçe Beko, 2018-2019 basketbol sezonunu sadece Türkiye Kupası'nı kazanarak kapadı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Anadolu Efes'e 4-3 yenilerek şampiyonluğu rakibine kaptıran Fenerbahçe, sezona 4 kulvarda başlamıştı. Sarı-lacivertliler, bu kulvarlardan sadece 1'inde zafere ulaştı. Fener, ligde, THY Euroleague Final-Four'da ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Efes'e yenildi. Zeljko Obradovic'in öğrencileri, sezonu sadece Türkiye Kupası ile kapattı. Fenerbahçe, kupa finalinde Anadolu Efes'i yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Sarı-lacivertliler, Euroleague Final-Four yarı final maçında da Efes'e yenilerek final şansını kaybetmişti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Fenerbahçe basketbol Haberler

500

Yorumlar (1)

mors:

Federasyon başkanının kızı canlı yanında Efes şampiyon olduğu için çok sevinçliyim dedi. Çocuk deyip geçemiyorum çünkü evde nasıl bir ortam varsa çocuk bunu çok rahat söyleyebiliyor. Nedir bu federasyonlardan çektiğimiz. Fener şampiyon olmasın da kim olursa olsun zihniyetinde herkes. Bunca sıkıntıyı başka bir takım yaşasa bırakın final maçı oynamayı play-off''lara bile kalamazdı. Bunu dikkate almayıp Fenerli geçinenler için söylüyorum. ????????????İnşallah Sloukas ve Obradoviç küsüp gitmez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title