Haberler

Fenerbahçe, SB Elazığspor İle Berabere Kaldı

Güncelleme:

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçta 2 puan yitirdikleri için üzüldüklerini söyledi.

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçta 2 puan yitirdikleri için üzüldüklerini söyledi.

Vural, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, soyunma odasında oyuncularının üzgün olduğunu belirterek, "1 puana üzüldük. 2 puan kaybeden bir takım kadar çok üzüldük. Soyunma odasında oyuncularım hiç mutlu değildi" dedi.

Yılmaz Vural, 28. haftaya 35 puanla girmeyi hedeflediğini kaydederek, "Rakip kim olursa olsun kazanalım mantığıyla oynamak zorundayız. Hazırlık döneminde 12-13 oyuncuyla çalıştık. Yabancılarımız 2-3 gün önce geldi. Oyuncularımızı kısa dönemde bu kadar hazırladık. Oyuncumuzun kırmızı kartla atıldığı bölüme kadar iyi oynayan bir takım görüntüsü verdik. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum. Gayet centilmence bir maçtı. Hakem İlker Meral ve ekibine de teşekkür ediyorum, iyi yönettiler" diye konuştu.

Devre arasında 11 oyuncu gönderdiklerini ve yeni transferler yaptıklarını anlatan Yılmaz Vural, "Yeni bir oyuncunun 5 günde antrenörün felsefesini anlaması kolay değil. Kısa vadede, gece, gündüz çalışıyoruz. Tabiri caizse cambazlık yapıyoruz. 11 oyuncu yolladım, gidenlerin büyük çoğunluğu oynamıyordu. Yerlerine takımlarında istediğini bulamamış, maç başına ücrete gelen oyuncular aldık. Kulübün imkanı bu. Ben de Messi'nin gelmesini isterim. 'Emekliler takımı kurdular' diyorlar. Buyurun gelin varsa paranız siz de gençler takımı kurun. Sayın başkanımızla beraber takımı da maddi sıkıntıya sokmadan transferler yaptık. Getirdiğimiz yabancılar 150-170 bin avroluk oyuncular. Hücum oyuncusu hala alamadık. Biz ancak 150 bin avro verebilecek durumdayız. Elazığ'ı, oyuncuları, yönetimi seviyorum. Bu sinerjiyle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çıktığım 11 maçta mağlubiyet sayım üçtür. Bu imkanlarla bu kolay değil. Umarım Elazığspor ligde kalıcı olur" dedi.

Vural, takımın ikinci yarıdaki performansıyla ilgili bir soru üzerine, "Kırmızı kart gördük. Fenerbahçe ile oynuyorsun, mahalle takımıyla değil. Oyuncular yoruldu, gardı düştü. Dua edin 3-2 mağlup olmadık" ifadelerini kullandı.

Sanica Boru Elazığspor'un ilk golünü atan Jake Mario Jervis, Türkiye'deki ilk maçında gol attığı için mutlu olduğunu söyledi. İngiltere'nin Birmingham City takımından Elazığspor'a transfer olan Jervis, "İlk maçımda aldığımız beraberlikten dolayı düş kırıklığı yaşadık. Maçı kazanabilirdik. Türkiye'deki ilk maçımda gol attığım için mutluyum. İngiltere'de devamlı gol atıyordum. Türkiye'de de ilk maçımda Fenerbahçe gibi bir takıma gol attığım için mutluyum. Uzatmalarda yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık" dedi.

Tidiane Sane ise Fenerbahçe karşısında iyi oynadıklarını vurgulayarak, "Fenerbahçe iyi bir takım. Son dakikalarda yediğimiz golle berabere kaldık ve bir puan aldık" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yılmaz Vural Elazığspor Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title