Haberler

Fenerbahçe Robben'i Bitirmenin Peşinde

Güncelleme:

Fenerbahçe, Bayern Münih'te Guardiola ile sorunlar yaşayan Robben için Alman kulübüne resmi başvuru yapacak. Hollandalı futbolcu Fenerbahçe'ye gelmek için can atıyor.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk maçında Molde'ye 3-1 yenilen Fenerbahçe'de gözler yeniden transfere çevrildi. Takımın bir türlü beklenen futbolu sergileyememesi üzerine harekete geçen Sarı-Lacivertli yönetimin gündeminde yeniden Arjen Robben var.

TALİMAT VERİLDİ

Başkan Aziz Yıldırım'ın ısrarla takımda görmek istediği Hollandalı yıldız için girişimlerde bulunan fakat Bayern Münih'ten olumsuz yanıt alan yönetim, transferi sezon sonuna bırakmıştı. Fakat takımda gidişatın beklendiği gibi olmaması sonrası Robben konusunda taktik değişikliğine gidildi. Sportif direktör Giuliano Terraneo, Yıldırım'ın talimatı sonrası, Hollandalı futbolcuyu ara transfer döneminde bitirmek için düğmeye bastı.

TEKLİF YAPILACAK

Alınan bilgilere göre Terraneo, Bayern Münih'te Pep Guardiola ile sorunlar yaşayan Robben için Alman kulübüne resmi başvuru yapacak. Gelecek yanıt merakla bekleniyor. Hollandalı futbolcu Fenerbahçe'ye gelmek için devre arasını iple çekerken tek sorun Guardiola'nın vereceği yanıt.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Guardiola Arjen Robben Bayern Münih Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

AZAD DEP:

Tabi neden can atmasın Fb böyle emekli futbolcular için dinlenmek için tam bir Cennet,Kerisbahce olmasa bu uyanıklar nasıl gecinecekler.

18
3
yanıtYanıtla
12345:

Alin alin moldeyi nasil yenceksiniz sonra.

16
3
yanıtYanıtla
:

messiyide alsalar ilk turda elenirler gelenek bu

9
8
yanıtYanıtla
KutsalMobil-ANDROID:

Saç paraları saç

9
1
yanıtYanıtla
MALATYA SERDARI:

BU İŞ YILDIZLA OLMAZ. ÖNCE RUHU İYİ OLAN BİR HOCA GETİR.

7
1
yanıtYanıtla
CCC:

alsalar skor Fb 2 - 3 Molde

6
2
yanıtYanıtla
levent:

transfere gerek yok. Ersun hoca gelsin yeter.

2
3
yanıtYanıtla
HASKÖYLÜ:

GS suan avrupada bizden daha basariliysa sebebi Jupp Derwallin GS''ya oturttugu sistemdir ve GS suan yillardir bunun meyvesini topluyor ne Robben ne Messi, Ronaldo illede iyi bir hoca ve SiSTEMDiR!!!!baska cözüm yok zaten görüldü Futbol takim oyunudur Robben ne yapsin ibra napsin tek basina sacmalamayin. . .

2
1
yanıtYanıtla
Eyyubi:

Gelse ne yazar!Yıldız değil güneş gelse yine aynı!

1
1
yanıtYanıtla
mehmetMobil-IOS:

ahahaaaaaaa fenev

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title