Haberler

Fenerbahçe, Psv Eındhoven Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Fenerbahçe, Yarın Kendi Sahasında Hollanda Temsilcisi Psv Eindhoven ile Oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi Grup Eleme Maçının Hazırlıklarını Akşam Yaptığı İdmanla Tamamladı.

Fenerbahçe, yarın kendi sahasında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi grup eleme maçının hazırlıklarını akşam yaptığı idmanla tamamladı.

Samandıra Tesisleri'nde Teknik Direktör Arthur Zico yönetiminde yapılan ve bir bölümü basına açık olan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan anterenman, 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Kezman, Gürhan ve kaleci Serdar Kulbilge dışında tüm oyuncular katıldı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Öte yandan Sarı-lacivertli takımda tecrübeli futbolcu Tümer Metin'in PSV Eindhoven maçında yer almayacağı açıklandı. Antrenmanda ikili mücadele sırasında aldığı darbeyle sağ dizinde oluşan şişlik nedeniyle PSV Eindohven maçı kadrosundan çıkartılan tecrübeli futbolcunun tedavisine hemen başlandığını ifade edildi.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title