Haberler

Fenerbahçe, Poşetten Forma Yapan Taraftarı İstanbul'a Davet Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe Twitter hesabı, maddi durumu yeterli olmadığı için poşetten forma yapan Fenerbahçe taraftarı Bayram'a büyük bir jest yaptı.

Twitter adresinden, "Poşetten forma olmaz dediler ama ben yaptım. Fenerbahçe'ye başarılar." yazan Bayram'a ulaşan Fenerbahçe Twitter adresi, genç taraftara cevap yazdı.

STADA DAVET ETTİLER

Fenerbahçe, genç taraftara, "1 Eylül'de önce İstanbul'u gezmek, sonra Fenerbahçe- Kayserispor maçını izlemek üzere seni mabede davet ediyoruz. #Yeniden #Biz" diye yazdı ve stada davet etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kayserispor Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

ihsan:

d. bakırlımı acaba

6
10
yanıtYanıtla
46:

Bu bir turkiye ayibi

6
6
yanıtYanıtla
Blade:

Saclar yapili fönlü posetten forma yapmis he yedik tamam fakirsin ama yapilmisti bu canim benim baska sömürü yolu bul

2
8
yanıtYanıtla
bilalyavuz:

ulan bu ülke hep senin gibi tip yüzünden. . . neyse

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

Tüm takımlarımız taraftarlarına sahip çıkmalıdır.Onların okul masraflarını,Hasta olanların tedavi masraflarını,Hacca gitmek isteyenlerin masraflarını,Fakir olupta evlenmek isteyen gençlerin dügün masraflarını karşılamaları taraftarlara çok büyük bir jest olacaktır.

8
2
yanıtYanıtla
Kürşad:

Akıllı telefonu var ama forması yok vah vah vah ne üzücü durum

4
5
yanıtYanıtla
davut sancak:

hic inandirici degil

2
7
yanıtYanıtla
formaliteler:

Evlenmelisn aslan gibi kanaryalıyla. . . :)

0
5
yanıtYanıtla
vehimolay:

telefonuda poşetten yapmış galiba twtiter hesabı var ne duyar kastılar buna

2
1
yanıtYanıtla
Erhan:

Yaaa he he durumu yoksa pazardan on liraya fener forması alsın , Afrika’da yaşayan çocuğa özenmiş işte

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title