Haberler

    Fenerbahçe - Osmanlıspor: 2-0

    Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe evinde Osmanlıspor'u 2-0 mağlup etti.

    Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, evinde Osmanlıspor'u konuk etti. Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 2-0 kazandı.
    Müsabakada Fenerbahçe'nin gollerini 54. dakikada Martin Skrtel, 60. dakikada Soldado kaydetti.
    Fenerbahçe bu sonuçla puanını 54'e yükselterek 4. sırada yer aldı. Osmanlıspor ise 28 puanla 16. sırada yer aldı.
    DAKİKA DAKİKA MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

    İLK 11'LER
    FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Roman, Skrtel, Hasan Ali, Dirar, Mehmet Topal, Josef, Alper, Giuliano, Soldado
    OSMANLISPOR:  Karcemarskas, Muhammed, Yalçın, Anıl, Pinto, Ceyhun, Musa, Serdar, Regattin, Aminu, Mehmet Batdal
    MAÇTAN NOTLAR
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında takımında son maça göre tek değişiklik yaptı.

    Ülker Stadı'nda oynanan maçta Kocaman, geçen hafta Kayserispor'u 5-0 yendikleri maça göre zorunlu bir değişikliğe gitti.

    Kayserispor maçın gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Aatıf Chahechouhe'nin yerine Kocaman, ilk 11'de Alper Potuk'a görev verdi.

    Alper Potuk 7 hafta sonra

    Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Alper Potuk, Süper Lig'de 7 hafta sonra ilk 11'de forma şansı buldu.

    Sarı-lacivertlilerle ligde son olarak 20. haftadaki Gençlerbirliği maçında ilk 11'de oynayan Alper, sonraki 7 karşılaşmanın 6'sında yedek kalmış, 1 müsabakada ise cezası nedeniyle kadroya girememişti.

    Fenerbahçe'de 2 eksik Fenerbahçe, Osmalıspor karşısına iki futbolcusundan yoksun çıktı.

    Sarı-kart cezalısı Chahechouhe ile sakatlığı tam düzelmeyen Vincent Janssen, kadroda yer almadı.

    Teknik direktör Aykut Kocaman, bu isimlerin dışında Ozan Tufan'ı da geçen haftalarda olduğu gibi yine maç kadrosuna dahil etmedi.

    Soldado ilk kez 3 maç üst üste

    Fenerbahçe'nin İspanyol santrforu Roberto Soldado, bu sezon ilk kez 3 maç üst üste ilk 11'de forma şansı yakaladı.

    Sarı-lacivertlilere sezon başında gelen Soldado, bu maça kadar lig, kupa ve Avrupa'da üst üste en fazla iki karşılaşmada ilk 11'de oynamıştı.

    Soldado, ligin 26. haftasında Galatasaray, 27. haftasında Kayserispor ve 28. haftasında ise Osmanlıspor maçlarında ilk 11'de forma giydi.

    Volkan Demirel ile Yalçın Ayhan el sıkıştı

    Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel ile Osmanlıspor'un kaptanı Yalçın Ayhan arasındaki küslük bitti.

    Yalçın Ayhan'ın Kasımpaşa'da oynadığı dönemde yaşanan tartışmadan sonra bu iki futbolcu karşı karşıya geldikleri hiçbir maçta birbirinin elini sıkmamıştı.

    Sahaya kaptan çıkan iki futbolcu, seremonide el sıkışmasa da hakemlerin yanına kale seçimi için gittiklerinde bu duruma son verdiler. İki futbolcu el sıkışıp birbirlerine başarı dileyerek, uzun yıllardır devam eden el sıkışmama durumlarına da son verdi.

    Tribünler diğer maçlara göre doldu Fenerbahçeli taraftarlar, derbiler hariç diğer maçlara oranla bu karşılaşmada tribünleri daha fazla doldurdu.

    Şampiyonluk yolunda son haftalara girilirken sarı-lacivertli taraftarlar da Kadıköy'ü daha fazla doldurmaya başladı. Ülker Stadı'nda yaklaşık 30 bin sarı-lacivertli taraftar takımlarına destek oldu.

    Osmanlıspor'u desteklemek için İstanbul'a gelen 150 kadar taraftar da maçı deplasman tribününden takip etti.

    Osmanlıspor, AA'nın 98. yılını kutladı

    Osmanlıspor, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 98. yıl dönümünü açtıkları pankartla kutladı.

    Karşılaşma öncesi başkent temsilcisinin oyuncuları sahaya "Anadolu Ajansının 98. kuruluş yıl dönümünü kutlarız" yazılı pankartla çıktı.

    Osmanlıspor'da da tek değişiklik

    Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Fenerbahçe karşısında tek değişikliğe gitti.

    Buz, geçen hafta Atiker Konyaspor'la 0-0 berabere kaldıkları maçta ilk 11'de forma giyen Tortol Lumanza'yı yedek bıraktı. Bu ismin yerine Buz, ilk 11'de Musa Çağıran'a şans tanıdı. Musa da 7 hafta sonra ilk 11'de oynama fırsatı yakaladı.

    Osmanlıspor'da sakatlığı süren Özer Hurmacı, Raheem Lawal ve Payam Sadeghian ise sakatlıkları nedeniyle İstanbul deplasmanında forma giyemedi.

    MAÇTAN DAKİKALAR
    Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Osmanlıspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

    11. dakikada sağ kanattan Serdar Gürler'in yerden yaptığı sert ortada, topa kale sahası içinde müsait durumda bulunan Musa Çağıran dokundu. Kaleci Volkan Demirel'in müdahale ettiği meşin yuvarlak, yeniden Musa'ya çarparak auta gitti.

    16. dakikada de Souza'nın uzak mesafeden sert vuruşunda, top kale direğinin dibinden dışarı çıktı.

    45. dakikada savunmanın uzaklaştırdığı topa gelişine Ceyhun Gülselam'ın sert vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

    Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.

    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Roberto Soldado Aykut Kocaman Kayserispor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title