Haberler

Fenerbahçe'nin Yerine Milan'ı Tercih Eden Ruben Oliviera İspanya'ya Dönüyor

Bu Sezon Başında Fenerbahçe ile Prensip Anlaşmasına Varan Ancak Son Anda Milan'ı Tercih Eden Brezilyalı Futbolcu Ricardo Oliviera'ya Tekrar İspanya Yolu Gözüktü.

Bu sezon başında Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varan ancak son anda Milan'ı tercih eden Brezilyalı futbolcu Ricardo Oliviera'ya tekrar İspanya yolu gözüktü.

Fenerbahçe ile bu sezon başı prensip anlaşmasına varan Brezilyalı futbolcu, Milan'nın cazip teklifi karşısında fikrini son anda değiştirmiş ve Real Betis'ten Milan'a transfer olmuştu.

Ancak Milan'da beklenen performansı sergileyemeyen Brezilyalı golcüyü italyan ekibi İspanyol Villareal'e kiralamaya hazırlanıyor. Bu sezon sonu gerçekleşecek operasyon ile Milan, Oliviera'yı Villareal'e kiralık verecek yerine ise Real Madrid'ten Ronaldo'yu alacak.

Ruben Oliviera'nın ise dün Milan teknik direktör Carlo Ancelotti ile biraraya geldiği ve sezon sonunda İspanya'ya dönmeyi kabul ettiği ifade edildi.

Senad Ok

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title